Päivitetty 13.04.2013

Kodin saanut: EVA


EVA

* n.6 vuotias

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

11.3.2013

Red Panda Romania on paikallinen yhdistys Romaniassa, joka haluaa tarjota eläimille parempaa elämää ja valistaa ihmisiä eläinten hyvinvointiin liittyvissä asioissa. He etsivät myös kodittomille koirille koteja ja järjestävät näille mm. sterilointikampanjoita. Red Panda Romania pyysi apua Kulkureilta Evan suhteen ja me luonnollisesti haluamme myös auttaa, myöskin sen vuoksi että Eva oli yksi Kulkureiden sterilointikampanjaan osallistuneista koirista.

Eva on n.6 vuotias narttu, joka löydettiin rakennustyömaalta tiineenä. Eva toimitettiin eläinlääkäriin, jossa se piti steriloida. Kun tohtori Aurelian oli aloittamassa työtään, hän huomasi että Evassa oli jotain muutakin vialla. Eva kuvattiin ja paljastui, että tytön pallea oli revennyt, mitä ilmeisemmin johtuen siitä että Eva oli jäänyt auton alle. Samalla paljastui että Evan sisuskalut olivat liikahtaneet törmäyksen voimasta rintakehää kohden. Evalle tehtiin kiireellinen ja monimutkainen kirurginen leikkaus, jonka kustannuksiin myös Kulkurit osallistuivat. Jos Evaa ei olisi löydetty tuolta rakennustyömaalta, se tuskin olisi elänyt kauaa tai se kenties olisi menehtynyt viimeistään synnyttäessään pentuja.

Eva on sitkeä pieni romanialainen lady-koira. Se selvisi suuresta leikkauksesta ja on toipunut täysin kuntoon. Eva ei missään tapauksessa voitu enään leikkauksen ja steriloinnin jälkeen päästää takaisin rakennustyömaalle. Nykyisin tämä lady-koira opetteleekin jo kotikoiran saloja hoitopaikassaan.

Ohessa kotihoitajan kertomaan:

Eva on hyvin rauhallinen ja hieman ujo koira, joka osaa kävellä hihnassa ja on täysin sisäsiisti. Eva on hyvin hiljainen ja nukkuu paljon, kuin vanhempi lady 🙂 Hän rakastaa halaamista ja jäisi mielellään saamaan maha-rapsutuksia vaikka ikuisesti. Eva tulee toimeen kissojeni kanssa, toisinaan hän on hieman huolissaan ja peloissaan niistä, mutta siinä kaikki. Hän tulee toimeen myös koirani kanssa, Eva ei yksinkertaisesti välitä hänestä ja antaa hänelle omaa tilaa. On kuin hän ei halua häiritä toista laisinkaan.
Eva painaa noin 6-7 kiloa, ja hänen säkäkorkeus on 30 cm. Eva ei hauku lainkaan, joten hän olisi täydellinen asukas myös kerrostaloon.

Evan leikanneen ja hoitaneen eläinläärin kanssa on keskusteltu Evan tilasta. Eläinlääkärin mukaan Eva on sekä leikkauksen että fyysisen puolensa kunnosta täysin terve koira.

Eva etsii rauhallista kotia missä se voi viettää leppoisia kotikoiran päiviä, pelkäämättä enään koskaan joutuvansa kulkukoiraksi.

26.3.2013

Lisätty Romaniassa kotihoidossa olevalle Evalle uusia kuvia.

 

4.4.2013

Eva on varattu Romaniaan.

13.4.2013

Eva on päässyt omaan kotiinsa

Evan varausta hoiti Kata

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.