Päivitetty 02.01.2014

Kodin saanut: GOLDIE


GOLDIE

* n 7 vuotias

* uros

* kastroitu

* Romaniassa

 

 

 

8.12.2013

Pieni herrasmies Goldie löytyi Romanialaisen eläinsuojelija Mihaela Soaren toimesta yhdeltä kunnalliselta tarhalta, jota myös tappotarhaksi kutsutaan. Mihaela ei voinut jättää tätä suloista vanhaa herraa kärsimään tarhalle, vaan otti tämän mukaansa. Goldie oli löydettäessä heikossa kunnossa johtuen kunnallisen tarhan oloista, mutta on nyt toipunut.

Goldie asuu tällä hetkellä pienellä yksityisellä tarhalla. Goldie on luonteeltaan hyvin kiltti, rauhallinen ja ystävällinen. Goldie tulee toimeen kaikkien koirien ja kissojen kanssa. Goldie osaa kävellä hienosti hihnassa ja rakastaakin kävelyitä ihmisen kanssa.

Goldie etsii eläkekotia, jossa ymmärretään vanhemman koirakansalaisen tarpeita. Goldien tuleva perhe osaa antaa herralle sen tarvitsemaa rauhaisaa eloa, huomiota ja rakkautta. Goldie viihtyisi varmasti ainoana koirana, mutta hyväksyisi myös rauhallisen lajitoverin tai kissan, miksei useampiakin. Goldien tuleva perhe osaa myös varautua siihen, ettei tällä herraskoiralla ole ehkä kaikki tarvittavat kotikoiran konstit hallussa, vaan se tulee tarvitsemaan rauhallista ja kannustavaa opastusta perheenjäsenenä elämiseen.

Goldie on n 7 vuotias, pienikokoinen, 7-8 kilon painoinen vanhempi herrasmies. Goldie tullaan luovuttamaan sirutettuna, kastroituna, rokotettuna, sisä- ja ulkoloishäädöt saanena. Goldien matkassa tulee myös herran oma EU-passi.

Tutustuthan huolellisesti sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa.

2.1.14

Goldie sai kodin Britanniasta.

Goldien kodinetsinnässä auttoi Anna-Aurora

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.