Kodin saanut: TERRA

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

10/2013

 

TERRA

* arvioitu syntymävuosi 2009

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

5.11.2013
Terra on yksi niistä onnekkaista, jonka eläinsuojelija Cornelia Stan on onnistunut pelastamaan Rosiorin kunnalliselta tappotarhalta. Terra on nyt turvassa OneVetin hoitolassa Bukarestissa, odottamassa sitä onnenpotkua, joka kestää läpi elämän: oma koti!

Terra on pienikokoinen, n. 7kg painava.

Terra tykkää käyttää ääntään ja haukkuukin paljon, joten kerrostaloon emme Terraa luovuta. Tulevassa kodissa on syytä varautua myös yksinoloharjoituksiin alusta asti, sillä Terra jää huutelemaan ihmisen perään ainakin tarhaolosuhteissa.

Terra tulee loistavasti toimeen toisten koirien kanssa. Terra pitää myös ihmisistä kovasti. Terralla on lievä alapurenta, joka tekee tytön personallisen näköiseksi ja persoonallinen hän onkin! Tulevaisuudessa täytyy varautua mahdollisiin eläinlääkärikuluihin, mm. hampaiden hoitoon.


19.11.2013

Lisätty video suloisesta Terrasta!

Terra luovutetaan asianmukaisesti rokotettuna, sirutettuna, tautien varalta testattuna, loishäädettynä ja oman EU-passin omistavana.

2.1.2014
Terra saa oman kodin Saksasta!


 

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: