Kodin saanut: LACEY LOU

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

 

LACEY LOU

* 2-vuotias

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 


5.11.2013

Aktiivimme vierailivat Romaniassa yhteistyötahojemme luona lokakuussa. Matkallaan he tapasivat vanhoja tuttuja, jo adoptio-ohjelmassamme olevia koiria, sekä tutustuivat uusiin potenttiaalisiin kodin etsijöihin. Lacey Lou on varsin uusi tuttavuus.
Lacey Lou on pelastettu yhteistyökumppanimme, eläinsuojelija Anda Murgun tarhalle eräältä vanhalta naiselta jolla oli 30 koiraa, eikä hänen resurssinsa enään riittäneet niin monen koiran hoitamiseen. Anda Murgun tarhalla Lacey Lou on ollut vasta hetken aikaa ja asustaa sielä kunnes löytää oman rakastavan loppuelämän kotinsa.

Luonteeltaan Lacey Lou on hyvin lempeä. Vaikka se onkin vielä hieman arka ja jännittyy sylissä niin uskomme, että oman kodin turvaan ja lämpöön päästyään tämäkin nuori neiti reipastuisi varmasti. Kopissaan Lacey Lou syö jo reippaasti nameja.

Pienikokoinen, 8-10kg painoinen Lacey Lou on säkäkorkeudeltaan 30cm.

Lacey Lou etsii sitoutunutta loppuelämän kotiaan, jossa sitä arvostettaisiin perheenjäsenenä.
31.12.2013
Lacey Lou on saanut kodin Ranskasta

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: