Päivitetty 06.10.2013

Kodin saanut: JACK JUNIOR


JACK JUNIOR

* n.5 v.

* uros (kastroidaan)

* Romaniassa.

 

 

 

 

 

23.3.2013

Jack Junior on pelastettu aivan pentuna kadulta turvaan romanialaisen eläinsuojelija Anda Murgun luokse emonsa ja sisarustensa kanssa. Vuosia kului, sisarukset adoptoitiin, mutta Jack jäi aina tarhalle ja on kasvanut nyt jos keski-ikään, noin viisivuotiaaksi.

Tapasimme Jackin Romanian matkallamme 17.3.2013 ja herra valloitti meidät vilpittömän iloisella ja avoimella, sosiaalisella luonteellaan. Uusi, vieras, huomiota antava ihminen heidän häkissään oli jotain erikoista ja Jack oli riemuissaan. Jack jakaa häkkinsä hieman pienemmän nartun, Maman, kanssa ja kaksikosta Mama on selvästi pomo. Koirat tulevat kuitenkin hyvin keskenään juttuun ja ovatkin pitäneet toisilleen seuraa jo usean vuoden ajan.

Toisten urosten kanssa Jack ei tule toimeen, ainakaan kaikkien ja kissoja Jack pitää varsin epäilyttävinä, niinpä etsimme Jackille kotia joko nartun kaverina tai ainoana koirana, kissattomassa taloudessa.

Jack ei ole kova haukkumaan, joten kerrostalo on vaihtoehto asumismuodoksi. Jackin hampaat eivät ole parhaat mahdolliset, siltä mm. puuttuu kokonaan etuhampaat. Tulevan kodin on siis varauduttava hoitamaan tarvittaessa Jackin hampaita. Muuten Jack on fyysisesti varsin hyvässä kunnossa.

Jack on sopivan keskikokoinen koira, korkeutta sillä on noin 45 cm ja painoa muhkean turkin alla noin 15 kiloa.

Jack tullaan luovuttamaan kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, sirutettuna, ulkoloishäädettynä ja madotettuna ja se omaa eu-lemmikkipassin. Tutusthan huolellisesti eläimen adoptioita koskeviin infoihin sivuillamme

Ohessa video Jackin häkkikaverista Mamasta, mukana vilahtelee myös Jack.

 

4.5.2013

Jackin elämässä tapahtui suuri muutos, kun sen kanssa samaa häkkiä vuosia asuttanut Mama koira lähti eräänä päivänä eläinlääkäri klinikalle ja sieltä sen matka jatkuu pian kohti Suomea ja kotihoitoa, toivon mukaan pian myös omaa kotia. Mamalle tämä on hieno asia, mutta Jackille ei niin hieno. Jack sai häkkiinsä uuden narttukoiran kaverikseen ja Jack on hyväksynyt sen, mutta silti Jack tuntuu hieman kaipaavan Mamaa. Eikä ihme.

Jackilla on nyt takanaan yli viisi vuotta tarhaelämää ja jälleen edessä yksi kuuma ja painostava kesä helteineen. Todella soisin Jackille jo paikan onnekkaiden joukosta, niiden ketkä saavat viettää tulevan kesän ikiomassa kodissaan!

Lisätty uusi kuva.

 

9.8.2013

Heinäkuun Romanian matkallamme tapasimme myös Jackin. Jack on aika lailla ennallaan,se ottaa vieraat vastaan innoissaan ja uteliaasti, vaikka hitusen jännittääkin. Uuden häkkikaverinsa Kimin (kotia etsivissä sivuillamme) kanssa Jack tulee tutustumaan ja nauttimaan rapsutuksista.

Kesä on kuuma Romaniassa ja Jackilla on varmaan kuuma pöyheässä turkissaan, mutta kovin iloiselta ja hyvinvoivalta herra silti vaikutti. Leikkisyyttä Jackista löytyy, jopa vieraiden läsnäollessa häkissään kaverukset pistivät välillä menemään koppinsa ympärillä.

Olisipa upeaa löytää Jackillekin vuosien tarhaelämän jälkeen oma koti, jossa olisi vaikkapa narttukoira kaveriksi. Kyllä Jack varmasti ainoanakin koirana pärjäisi, kunhan uusi perhe on valmis antamaan alkuun aikaa Jackin sopeutumiseen ja uuteen elämään totutteluun.

Lisätty uusia kuvia.

 

28.8.2013

Kulkurien aktiivit tapasivat Jackin jälleen elokuun Romanian matkalla. Jack tulee iloisesti ja avoimesti moikkaamaan vieraita ja on innoissaan saadessaan jälleen hetkiseksi seuraa ihmisistä häkkiinsä. Vaikka Jack on innoissaan, se ei silti heittäydy ylikierroksille eikä tunkeilevaksi, vaan käyttäytyy herrasmiehen tavoin. Jackin hampaat näkyvät uudess kuvassa hyvin ja ne todella kaipaavat jonkin verran hoitoa uudessa kodissaan, tähän on hyvä varautua.

Jälleen uusi syksy on saapumassa Romaniaankin, se on Jackille kuudes vuosi tarhalla. Kauniin ja hyväluontoisen pojan olisi jo aika löytää elämänsä ensimmäinen ja viimeinen ikioma koti.

Lisätty uusia kuvia.

 

Jack tullaan luovuttamaan asianmukaisesti rokotettuna, kastroituna, tautien varalta testattuna, ulko- ja sisäloishäädettynä sekä lisäksi sillä on mikrosiru ja eu-lemmikkieläinpassi.

Tutustuthan huolellisesti koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa.
26.9.2013
Jack Jr. on varattu Ranskaan!
6.10.2013
Jack Jr on matkustanut Ranskaan 🙂

Yhteydenotot Sallalle.

Video Jackista maaliskuussa 2013:

 

Kuvat aukeavat isommiksi klikkaamalla.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.