Päivitetty 13.10.2013

Kodin saanut: LILY


 LILY

* n. 8-10 vuotta

* narttu

* steriloitu

* Suomessa


16.9.13

Ihana Lily kuuluu “Petrosanin pikkaraiset” nimiseen viisikkoon, jonka on pelastanut kunnalliselta kuolemantarhalta Petrosanissa toimiva eläinsuojelija Viorica Kaprincez.

Koirakamuille Jeesiä-kaksikon, Kulkureiden sekä yksityisen suomalaisen auttajan, Anun, yhteistyöllä nämä viisi onnellista matkustivat elokuun viimeisenä päivänä 700 km Petrosanista Bukarestiin, jossa ne vietiin välittömästi eläinlääkärin tarkastukseen ja rokotuksille Kulkureiden yhteistyöklinikalle.
Nyt pikkaraiset ovat saaneet asettua aloilleen väliaikaiseen suojapaikkaansa, pienelle yksityiselle tarhalle Bukarestissa, jossa ne odottavat seuraavaa matkaa, kotimatkaa Suomeen.

Kaikki viisi pikkaraista ovat sosiaalisia, leikkisiä ja hyvin ihmisrakkaita. Ne eivät ole kovia haukkumaan ja viihtyvät hyvin koiraporukassa. Kissoja nämä koirat eivät ole tiedettävästi tavanneet.

Lily on todellinen pikkarainen, koska tämä rouva painaa vain 4.5 kiloa. Lily on koira, joka osaa arvostaa ihmisen läheisyyttä ja huomiota. Lilyllä ei ole tarvetta pitää itsestään meteliä, vaan tietää ja tuntee oman arvonsa.

Lily etsii kotia, jossa elää rakastettuna ja arvostettuna pikkukoirana. Koska Lily on kooltaan hyvin pieni ja jo iältäänkin vähän vanhempi, emme suosittele Lilya kovin vilkkaan perheen silmäteräksi. Perheen lapsien on hyvä olla jo ainakin kouluikäisiä. Eniten Lily varmasti arvostaisi suhteellisen rauhaisaa elämänmenoa, sohvanurkassa omien ihmisten kanssa köllöttelyä ja hellittelyä, mutta myös mukavia lenkkejä ja kivaa yhteistä tekemistä ihmisten kanssa. Lilyn tulevassa kodissa voi olla koirakavereita valmiiksi, koska Lily on hyvin sosiaalinen rouva. Lilyn kodin tulee muistaa, että Lilylla ei välttämättä ole kaikki kotikoiran opit hallussa ja että Lily saattaa kaivata kannustavaa opastusta kotikoiran saloihin.

29.9.2013

Lily saapui 28.9.2013 kotihoitoon Suomeen. Lentokentällä Lilyä aluksi jännitti, mutta onneksi kotihoitajan sylissä oli turvallista ja Lily rentoutuikin nopeasti. Lilyä pääsee tapaamaan kotihoitoon sovitusti.

01.10.2013

Lilystä on tullut runsaasti kyselyitä. Lily alkoi tultuaan Suomeen yskiä ja tänään selvisi, että Lilyllä on lievä keuhkokuume. Samoin selvisi, että Lily on arvioitua vanhempi, eli n. 8-10 vuotias. Rauhoitamme Lilyn kodinetsinnän antibioottikuurin ja toipumisen ajaksi.

02.10.2013

Lily on varattu omaan kotiinsa.

Lily tullaan luovuttamaan steriloituna, rokotettuna, sirutettuna ja loishäädettynä. Lilylla on myös oma EU-passi matkassaan.

Tutustuthan huolellisesti sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa.

6.10.2013

Lily on saanut oman kodin.

 

Lilyn kodinetsinnässä auttoi Johanna.

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.