Päivitetty 13.10.2013

Kodin saanut: TITA


TITA

* arvioitu syntymäaika 12/2012

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

10.9.13

Upea ja persoonallisen näköinen Tita haettiin Anda Murgun toimesta eräältä Bukarestilaiselta rakennustyömaalta  20 koiran laumasta. Nyt Tita asuu pienellä yksityisellä tarhalla odottamassa sitä ikiomaa kotia, jossa elää normaalia kotikoiran arkea.

Kauniilla Titalla on upeasti eriväriset silmät, toinen tummanruskea ja toinen jäänsininen. Tita on sosiaalinen, kiltti ja ihmisiä rakastava tyttö, joka nauttii kovasti ihmisen huomiosta. Tita tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa ja asuttaakin tällä hetkellä samaa häkkiä kolmen muun koiran kanssa. Tita on leikkisä ja utelias tyttö, niinkuin tämän ikäisen koiran tulee ollakin.

Tita etsii sitoutunutta kotia, jossa elää rakastettuna perheenjäsenenä. Tita nauttisi varmasti myös koiraseurasta tulevassa kodissaan, mutta pärjäisi ainoanakin koirana, kunhan yksinoloa harjoitellaan. Tita tulee tarvitsemaan rauhallista opastusta kotikoiran tavoille, koska ymmärrettävästi Titalle ei ole itsestäänselvää sisäsiisteys, hihnakävely tai muut kotikoiran konstit. Tita voisi sopia myös lapsiperheeseen, kunhan perheen vanhemmat muistavat panostaa koiran ja lasten sopuisaan yhteiseloon ja ymmärtävät että koiraa ei hankita lapsen leluksi.Tita arvostaisi yhetistä touhuamista omien ihmistensä kanssa ja siitä voisi jopa olla harrastuskoiraksi, mutta Tita myös mielellään käpertyisi kainaloon hellittäväksi. Tita siis etsii kotia, jossa sen kanssa ollaan valmiita touhuamaan, mutta osataan myös arvostaa rauhallisia kotihetkiä.

Tita on oikein passelin kokoinen, keskikokoisen ja pienen koiran välimaastosta oleva koira, korkeudeltaan 35-40 cm ja painaa n. 12 kiloa. Tita saattaa kasvaa vielä vähän, mutta ei merkittävästi. Tita tullaan luovuttamaan sirutettuna, rokotettuna, steriloituna ja loishäädettynä. Titalla on myös matkassaan oma EU-passi.

Tutustuthan koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa.
17.9.13
Tita on varattu omaan kotiin Suomeen 🙂
6.10.2013
Tita sai oman kodin Suomesta 28.9.2013.
Titan varaajana toimi Anna-Aurora.
Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.