Päivitetty 13.10.2013

Kodin saanut: LALALALA

* n. 11 kk

* narttu

* steriloitu

* Kotihoidossa Suomessa

 

 

 

06.08.2013

Lala löytyi kolmen muun koiran kanssa tien varteen hylättynä Câmpinan kaupungista, noin 100 km Bukarestista pohjoiseen heinäkuun alussa. Vaikutti siltä, että samaa sukua oleva nelikko oli heitetty autosta paikkaan, mistä romanialainen eläinsuojelija Sorina Rinciog oli ne poiminut talteen. Ne ovat mitä todennäköisimmin olleet jonkun koiria, joista on syystä tai toisesta haluttu päästä eroon. Kaikeksi onneksi Sorina sai järjestettyä niin, että ne pääsivät OneVetin hoitolaan. Pienet koirat olisivat takuulla loukkaantuneet tai menehtyneet noissa olosuhteissa pian. Nelikon vanhin, MINI, sai oman kodin Suomesta elokuussa, ja loput poppoosta etsivät nyt kauttamme koteja.

Lala on luonteeltaan hyvin ystävällinen ja lempeä. Se on varsin nöyrän oloinen ja omaa melkoisen mielyttämisenhalun. Ihmisiä kohtaan Lala on oikein kohtelias – ei rieku tai pompi, vaan on varovaisen utelias ja hyväntuulinen. Lala tulee hienosti toimeen kaikkien kanssa ja se soljuu kuin kala vedessä OneVet-klinikan hoitolassa, jossa on kasapäin muitakin koiria.

Lala on tällä hetkellä alle 10 kiloinen ja korkeutta sillä on 35-40 cm.

Vaikka Lala onkin kaikin puolin mutkattoman oloinen tyttö, tulee omistajan olla valmis kouluttamaan tytölle kaikki asiat aina sisäsiiteydestä ja hihnakävelystä alkaen. On myös muistettava, että koiran tulee mahtua ainakin seuraavat 10 vuotta elämän suunitelmiin, ja sen kanssa tulee jaksaa lenkkeillä ja puuhata jokainen päivä.

29.08.2013

Kun Kulkureiden aktiivit vierailivat OneVet-hoitolassa viime viikolla, he näkivät myös Lalan. Se oli vaikuttanut hyväntuuliselta ja leikkinyt pentukavereidensa kanssa innokkaasti. Alla olevista tuoreista kuvista näkee, miten nätisti Lala odottaa vuoroaan, kun tohtori Adina jakaa koirille herkkuja. Lala on lisäksi todellisuudessa kovin paljon pienempi mitä valokuvat antavat ymmärtää.

11.09.2013

Lala matkustaa kotihoitoon Suomeen 20.9. Ehkäpä se pääsisi suoraan omaan kotiin?

18.09.2013

Ylihuomenna, 20.9., Lala matkustaa siis Suomeen ja etsii edelleen omaa kotia.

21.9.2013

Lala on juuri saapunut Suomeen kotihoitoon, ja sitä voi käydä sovitusti tapaamassa Porin lähellä Noormarkussa.

24.09.2013

Kotihoitajalta terveisiä: “Lala on todella ihana ja reipas keppinokka! Pirpana on reipastunut hurjasti. Hevosille ei hauku, mutta ulkona remmissä on arka vielä. Jos olisin koiraa vailla niin tämä olisi aika kiva pakkaus! Koirat olivat eilen 8 tuntia keskenään, mitään ei ollut askarreltu paitsi pissapaperit oli revitty tuhannen silpuksi. Silti sisälle ei ollut tehty mitään.” Että sisäsiistikin vielä tämä näppäränkokoinen pikkuneiti.

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan Lalalle LOPPUIÄN kodin, tutustu huolellisesti omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen. Tarkkaan harkittuasi ota yhteyttä Taijaan.04.10.2013Lala on varattu omaan kotiin <305.10.2013

Lala on saanut oman kodin <3

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.