Päivitetty 05.10.2013

Kodin saanut: MASKA


16.9.

MASKA

* s. 7.4.2013 / 5 kk

* naaras

* Tallinna, Viro.

Maskan ja sisarusten tarina alkoi jo tammikuussa 2013, jolloin Tallinnasta tuli avunpyyntö emolle ja pennuille, jossa ne majailivat purku-uhan alaisessa hylätyssä rakennuksessa. Juuri ennen kuin ne saatiin talteen, emo oli tullutkin uudelleen tiineeksi, eikä sitä huomattu ennenkuin oli jo liian myöhäistä. Niinpä Irina otti emon luokseen, kun synnytyksen aika lähestyi ja sisarukset syntyivät maailmaan keväisenä sunnuntaina 7.4.2013.

Maska on yksi kolmesta, kaksi sen veljeä ovat Goluboi ja Kuzjaka. Pentuja oli myös neljäs, toinen tyttö, mutta se oli liian heikko elääkseen. Rohkein heistä on harmaa Goluboi, ja nämä kaksi mustavalkoista ovat hieman herkempiä luonteeltaan. Irinalla oleva Muru-tyttö on hoitanut näitäkin pentuja muiden ohella ja kuvista huomaa, että Maska taitaa olla yksi sen suosikkihoidettavia, sillä se on kuvissa paljon juuri Murun kainalossa. Maska on melko pieni ja siro, hellyyttä kaipaava tyttö ja se löytäisikin mieluiten kodin toisen kissan kaverina, jonka kainaloon se voisi käpertyä halutessaan.

Maska tulee uuteen kotiin rokotettuna ja loishäädettynä ja sillä on EU-passi. Se on tunnistesirutettu ja siru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun yhdistyksen toimesta. Pentujen emo on testattu fiv/felv-negatiiviseksi ja se on myös tulossa kotia etsimään yhdistyksen sivuille.

Miettiessäsi kodin tarjoamista kissanpennulle, huomioithan, että se voi olla osa elämääsi jopa seuraavat 15-20 vuotta.

Maska tulee kotihoitoon Suomeen 28.8.

16.9.2013: Maska on iloinen ja vilkas kissaneiti. Turkki on kauniin kiiltävä ja jaloissa on söpöt valkoiset tossut. Aluksi hän vähän ujosteli, mutta leikit toivat nopeasti mukaan perheen touhuihin. Maska kulkee mukana ja seuraa uteliaana ihmisten askareita. Hoitokodin aikuisten kissojen seurassa hän on aloitteellinen ja omanarvontuntoinen, ja kömpii leikkien jälkeen mielellään ystäviensä kainaloon nukkumaan tai pesulle. Myös ihmisten viereen tai sängyn jalkopäähän on mukava kellahtaa. Maska on kotihoidossa Helsingissä, jossa sitä voi käydä tapaamassa.

Maska sai kodin Espoosta toisen tyttökissan kaverina 3.10.2013

Varaajana toimi Tiia

Kuvat näkyvät isompina klikkaamalla

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.