Kodin saanut: RIINA

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

RIINA

* n. 1-2 v

* naaras (steriloitu)

* Rakvere, Viro.

Riina on muhkean ja samettisen turkin omaava tyttökissa, joka etsii uutta kotia Rakveren löytöeläintarhalla. Riina on tuotu sinne 5.7. Paiden kaupungista. Tarhalla Riina on iältään arvioitu vielä nuoreksi kissaksi.

Riina vaikuttaa paitsi älyttömän kauniilta, myös mukavalta kissalta ja oikein kerjää rapsutuksia ja silityksiä. Ärsytettäessä osaa antaa hieman käpälääkin, joten luonnettakin löytyy tyttökissalle kuuluvissa määrin tarpeen tullen. Muuten Riina on rauhallinen ja uteliaskin kissa. Vieläpä tuntuu kuin se olisi tietoinen kauneudestaan ja ryhdikkäänä antaa kävijöiden ihailla itseään.

Riina on rokotettu ja madotettu sekä sillä on tunnistesiru, joka rekisteröidään Turvasiru.fi-palveluun yhdistyksen toimesta. Riina steriloidaan vielä ennen kuin se tulee uuteen kotiinsa.

22.9.2013 Riina steriloitiin osana yhdistyksen sterilointiprojektia ja on nyt varattu omaan kotiin Viroon.

Riina sai kodin Virosta 5.10.2013

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: