Päivitetty 05.10.2013

Kodin saanut: RUUSU


 

RUUSU

* n. 2 v

* naaras (steriloitu)

* Suomessa.

Ruusu on kotiaetsivän Willie-pennun emo. Ruusu on ihmisläheinen, avoin ja kehrääväinen emokissa, nuori vielä itsekin. Väritys on erikoisen kaunis harmaa-creme. Ruusu on terve ja sisäsiisti, hyvinhoidettu. Hoitokodissa Tallinnassa se on tottunut pieneen kissaystävälliseen koiraan ja yli kymmenvuotiaisiin lapsiin. Ruusu jäi pentunsa kanssa kodittomaksi isäntäperheen menettäessä kotinsa, Ruusu löytäisi mielellään yhteisen uuden kodin vaikkapa poikansa Willien kanssa.

12.6.2013 Ruusu ja poikansa Willie tulevat Suomeen kotihoitoon 17.6.

20.6.2013 Kaksikko on alkanut kotiutua pikkuhiljaa hoitokotiinsa ja tulevat loistavasti heti toimeen pientenkin lasten kanssa huristen ja puskien. Ruusu on huolissaan hyvin pian, jos ei tiedä missä Willie on, kaksikkoa olisi sääli erottaa. Ruusu osaa pyytää huomiotakin vaikka pikkusen jalkaa näykkäsemällä, mutta muuten on luonteeltaan vaatimaton. Usean kissan kanssa Ruusu olisi varmastikin onneton, ei riitele mutta vetäytyisi syrjään. Koirista kiltti Ruusu ei ole kovin innoissaan, sitä voidaan tarkkailla mieluummin varovasti toisesta huoneesta käsin.

Päivitystä kotihoitajalta 13.8.2013: Tämä aika on mennyt nopeasti ja kummatkin ovat kasvaneet kovasti – Willie kokoa, Ruusu tullut muhkeaksi mammaksi! Vaikka välillä Willie hermostuttaa Ruusun jatkuvalla hyökkäilyllä, on Ruusu edelleen heti paikalla, jos luulee, että pojalla on hätä. Ruusu on kyllä kiltein kisu, johon olen törmännyt. Joka ilta se kampeaa viereen kerjäämään rapsutuksia, ja nuolaisee kiitokseksi!

Kun tulee uusi yllättävä tilanne, Ruusu antaa Willien mennä ensin katsomaan, ja tulee itse sitten perässä. Molemmat ovat vieläkin ihan hulluina ruoan perään. Luulevat, että se loppuu maailmasta. Yksi herkku näyttää olevan kännykän laturin johdot – niitä on meillä pureskeltu poikki jo kolme.. Ja muuten ihan kaikki ruoka on herkkua, jopa koiran nappulat. Eivät kummatkaan pelkää yhtään koiraakaan enää, Willie yrittää jopa syödä siltä, tanskandogilta, ruoat nenän edestä.

Ruusu ja Willie saivat yhteisen kodin Pukkilasta 5.10.2013

Varaajana toimi Tiia

Kuvat näkyvät isompina klikkaamalla

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.