Päivitetty 13.10.2013

Kodin saanut : JUNE (nyk. Hali)


JUNE

* n 5kk

* narttu

* steriloidaan

* Romaniassa

 

 

 

 

25.6.13

Ihanat touhusiskokset May ja June löytyivät Bukarestilaisen Asociatia A Doua Sansan eläinsuojelijan Ioana Diaconun toimesta. Tytöt pääsivät ensin Ioanan kotiin vahvistumaan ja siirtyivät sitten OneVet eläinklinikan hoitolaan asumaan ja etsimään omaa kotiaan.

June on siskoksita hieman rauhallisempi ja mietteliäämpi, mutta omaa kuitenkin pennun perusuteliaisuuden ja leikkimielisyyden. Hurmaava June on siskoaan Mayta vähän isompi.

June etsii kotia, jossa koiranhankintaa on harkittu tarkasti ja jossa ymmärretään, että pentukoiran hankinta tarkoittaa 10-15 vuoden sitoutumista. June kaipaa rakkautta ja perhettään niin myötä kuin vastoinkäymisissä. Junen kodilta odotetaan kannustavaa koulutusotetta sekä pitkäjänteisyyttä uusien asioiden opiskeluun. June pärjäisi varmasti monenlaisessa kodissa, niin koirakaverin kanssa kuin ilman. Myös lapsiperheeseen Junea voisi ajatella, kunhan vanhemmat ovat valmiita panostamaan lasten ja koiran sopuisaan yhteiseloon ja muistavat opettaa lapsilleen, ettei pentu ole mikään lelu.

June on nyt noin 35cm korkea ja tyttö ei tule aikuisenakaan olemaan kovin iso, arviolta noin 10 kiloinen ja 45 cm korkea.

June tullaan luovuttamaan sirutettuna, rokotettuna ja loishäädettynä. Junella tulee myös olemaan oma EU-passi matkassaan. June tullaan steriloimaan ennen Suomeen tuloa.

Tutustuthan ennen yhteydenottoa koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen.


4.7.13

June on varattu Suomeen.


23.7.13

June pääsi omaan kotiin 20.7.13


Junen kodinetsinnässä auttoi Anna-Aurora.

Tässä pari videopätkää siskoksista:

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.