Päivitetty 13.10.2013

Kodin saanut: JUNIOR


 

JUNIOR

 * arvioitu syntymäaika 05/2013

* uros

* Romaniassa.

 

 

 

 

1.8.13

Pienen, hieman onnettomien tähtien alla syntyneen koirapojan elämä muuttui kertaheitolla, kun Bukarestilainen eläinsuojelija Mihai Grigorie löysi pienen karvapalleron kadulta kesäkuisena iltana. Junioriksi nimetty koiravauva pääsi turvaan uuden Dog Rescue yhdistyksen tarhalle.

Juonior elelee tarhalla muiden pelastettujen koirien kanssa ja tulee hyvin kaikkien kanssa toimeen. Junior katselee isommista koirakavereista mallia, aivan kuin ajatellen ”tuollainen minustakin tulee isona”. Junior on aktiivinen ja leikkisä pentu, niin kuin pennun tulee ollakin. Junior ei ujostele ketään eikä mitään, vaan on kaikessa mukana suurella innolla.

Junior etsii kotia, jossa koiranhankintaa on harkittu tarkasti. Juniorin tulevassa kodissa ymmärretään että pentukoiraan sitoutuminen tarkoittaa 10-15 vuoden yhteiseloa, niin ylä- kuin alamäissä. Junior tulee tarvitsemaan opastusta kotikoiran tavoille kannustavin menetelmin. Junior tulee kaipaamaan aktivointia ja touhuttavaa, mutta etenkin rakkautta, hellyyttä ja yhteistä kivaa tekemistä.

Junior on nyt noin kahden kuukauden ikäinen ja tulee kasvamaan isona suunnilleen 10 kilon painoiseksi. Juniorista ei siis kovin isoa koiraa tule. Junior läpikäy nyt tarhalla pentujen rokotusohjelman ja tulee olemaan valmis matkustamaan omaan kotiinsa syyskuun alussa.

Junior tullaan luovuttamaan sirutettuna, rokotettuna sekä mato- ja loishäädöt saaneena. Juniorin matkassa tulee myös oma EU-passi.

Huomioithan, että tuleva koti sitoutuu steriloimaan pennun kohtuullisen ajan kuluessa Suomessa (Kulkurit osallistuvat sterilointikuluihin 25 %:lla).

Tutustuthan huolellisesti sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa.


6.8.13

Junior on varattu omaan kotiin Suomeen 🙂


13.8.13

Juniorin varaus peruuntui pojasta riippumattomista syistä. Junior etsii siis edelleen sitä ikiomaa loppuelämän kotia.


14.8.13

Junior on varattu Suomeen 🙂
21.9.13

Junior saapui omaan kotiinsa!

Juniorin kodinetsinnässä auttoi Anna-Aurora

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.