Päivitetty 16.01.2014

Kodin saanut: BONO (nyk. Kaapo)


 

Kaapo omassa kodissaan <3

 

 

BONO

* synt. 5/2013

* uros

* Romaniassa

 

 

 

 

2.8.2013
Syötävän suloiset veljekset Beethoven, Billy ja Bono syntyivät bukarestilaiselle rakennustyömaalle toukokuussa 2013. Pentujen emon omistaja pystyi pitämään vain emon, joten paikallinen eläinsuojelija Giovanni Razvan pelasti pennut ykstyiselle pienelle tarhalleen. Pennut saivat viettää emonsa kanssa aikaa onneksi 8 viikkoisiksi saakka, ja nyt tarhalla ollessaan ne viettävät sosiaalista, aktiivista elämää ollen koko ajan tekemissä toisten koirien ja ihmisten, myös lasten, kanssa. Lähtökohdat pentujen elämälle ovat siis niin hyvät kuin romanialaisittain voi olla.

Billy, Bono ja Beethoven ovat avoimia, äärimmäisen sosiaalisia ja reippaita, aivan kuten pentujen kuuluukin olla. Ne ovat leikkisiä ja tulevat juttuun niin muiden koirien kuin lastenkin kanssa. Pentujen emon strategiset mitat ovat 45cm ja 15kg, joiden myötä näistä hurmureista on arvioitu kasvavan keskikokoisia, maksimissaan noin 50-55cm korkeita ja 20-25kg painoisia.

Tällä hetkellä pennut ovat noin 10-12 viikon ikäisiä ja ne ovat saaneet ensimmäiset rokotuksensa. Omiin koteihinsa pojat ovat valmiita matkaamaan syyskuun puolen välin tienoilla. Ne luovutetaan EU-passeineen asianmukaisesti sirutettuna, rokotettuna, loishääädettynä, tautitestattuna. Huomioithan, että edellytämme pentujen kastroinnin tapahtuvan kohtuullisen ajan sisällä Suomeen saapumisesta. Yhdistys kuitenkin osallistuu kuluihin kuittia vastaan 25% osuudella.

Pennuissa ei toistaiseksi ole näkyvillä merkittäviä luonne-eroja, vaan ne touhottavat vapaana tarhan alueella yhtenä pentupörrönä kaikki kolme ja hurmaavat mennen tullen jokaisen paikalle saapuvan ihmisen.

Pennut etsivät sitoutuneita koteja, jossa ne saavat olla osana perhettä ja oppia kunnon koirakansalaiselle tärkeitä taitoja.

 

6.8.2013
Bono on varattu omaan kotiin Suomeen!

21.9.2013
Bono saapui omaan kotiinsa ja sai nimen hauskimman; Kaapo 😉

 

Varaajana toimi Nelli

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.