Päivitetty 13.10.2013

Kodin saanut: TINYTA


TINYTA

* n. 4-vuotias

* narttu

* steriloidaan

* Romaniassa

 

 

 

28.08.2013

Eläinsuojelija Mihaela Soare löysi tämän pikkukoiran kerälle käpertyneenä erään marketin edestä. Ihmiset sanoivat, että se oli hylätty kaupan kulmille aivan hiljattain. Mihaela otti siltä seisomalta tirriäisen kainaloonsa ja vei sen kotiinsa; näin pienet nartut eivät nimittäin kauaa säily hengissä kaduilla. Nyt tämä persoonallisen näköinen nököhammas etsii omaa, sitoutunutta kotia Suomesta.

Tinyta on luonteeltaan hyvin kiltti, lempeä ja ystävällinen. Se tulee mainosti juttuun muiden lajitovereidensa kanssa. Isotkaan koirat eivät pelota tätä pontevaa tyttöä yhtään. Myös kissat ovat sille OK. Tinytan tuleva koti voisi sijaita myös kerrostalossa, sillä se on rauhallinen eikä ole kova haukkumaan. Kokonsa puolesta emme suosittele sitä perheeseen, jossa on pieniä lapsia. Tinytalla on ikää arviolta 4 vuotta ja painoa 4 kiloa. Se steriloidaan pian ja on valmis matkustamaan uuteen kotiinsa syyskuun lopulla.

Tinyta etsii sitoutunutta kotia, jossa on aikaa, kärsivällisyyttä ja halua paneutua sen kotiutumiseen.  Tärkeintä on, että Tinyta saa pysyvän, loppuiän kodin, joka ei takuulla hylkää sitä enää koskaan. Tinyta luovutetaan asianmukaisesti rokotettuna, sirutettuna, loishäädettynä, tautien varalta testattuna ja oman EU-passin omistavana

Tutustu huolellisesti sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa. Muistathan, ettei mitään eläintä saa ottaa hetken mielijohteesta!

Jos olet varma, että voit tarjota Tinytalle kodin sen loppuelämän ajaksi, ota yhteyttä Taijaan.

02.09.2013

Tinyta on varattu omaan kotiin <3

21.09.2013

Tinyta (nyk. Taimi) on saanut tänään oman kodin Suomesta <3

Tässä on pikku video pikku Tinytasta » Kuvauspäivä 26.08.2013.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.