Kodin saanut: TINYTA

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

TINYTA

* n. 4-vuotias

* narttu

* steriloidaan

* Romaniassa

 

 

 

28.08.2013

Eläinsuojelija Mihaela Soare löysi tämän pikkukoiran kerälle käpertyneenä erään marketin edestä. Ihmiset sanoivat, että se oli hylätty kaupan kulmille aivan hiljattain. Mihaela otti siltä seisomalta tirriäisen kainaloonsa ja vei sen kotiinsa; näin pienet nartut eivät nimittäin kauaa säily hengissä kaduilla. Nyt tämä persoonallisen näköinen nököhammas etsii omaa, sitoutunutta kotia Suomesta.

Tinyta on luonteeltaan hyvin kiltti, lempeä ja ystävällinen. Se tulee mainosti juttuun muiden lajitovereidensa kanssa. Isotkaan koirat eivät pelota tätä pontevaa tyttöä yhtään. Myös kissat ovat sille OK. Tinytan tuleva koti voisi sijaita myös kerrostalossa, sillä se on rauhallinen eikä ole kova haukkumaan. Kokonsa puolesta emme suosittele sitä perheeseen, jossa on pieniä lapsia. Tinytalla on ikää arviolta 4 vuotta ja painoa 4 kiloa. Se steriloidaan pian ja on valmis matkustamaan uuteen kotiinsa syyskuun lopulla.

Tinyta etsii sitoutunutta kotia, jossa on aikaa, kärsivällisyyttä ja halua paneutua sen kotiutumiseen.  Tärkeintä on, että Tinyta saa pysyvän, loppuiän kodin, joka ei takuulla hylkää sitä enää koskaan. Tinyta luovutetaan asianmukaisesti rokotettuna, sirutettuna, loishäädettynä, tautien varalta testattuna ja oman EU-passin omistavana

Tutustu huolellisesti sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa. Muistathan, ettei mitään eläintä saa ottaa hetken mielijohteesta!

Jos olet varma, että voit tarjota Tinytalle kodin sen loppuelämän ajaksi, ota yhteyttä Taijaan.

02.09.2013

Tinyta on varattu omaan kotiin <3

21.09.2013

Tinyta (nyk. Taimi) on saanut tänään oman kodin Suomesta <3

Tässä on pikku video pikku Tinytasta » Kuvauspäivä 26.08.2013.

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: