Päivitetty 13.10.2013

Kodin saanut: BIFF


 BIFF

* n. 1-1,5 v

* uros

* kastroidaan

* Romaniassa

 

 

 

31.7.2013

Eräänä heinäkuisena päivänä Biff oli saanut tarpeekseen katukoiran elämästä ja päätti että nyt asiat muuttuvat. Biff kävelikin suoraan Onevetin toimistoon ja pääti lopettaa kulkukoiran elämän ja aloittaa työt toimistokoirana.

Huolimatta siitä että Biff on todennäköisesti elänyt aina kadulla, se on silti äärettömän sosiaalinen koira, joka RAKASTAA kaikkea. Ihmiset ovat Biffin mielestä aivan ihania ja ihmiset saavatkin käsitellä Biffiä ihan miten vaan, Biff viihtyy sylissä, selällään, mahallaan ja ihan miten päin vaan kunhan hänelle muistetaan antaa paljon rapsutuksia. Biff on todella avoin, sosiaalinen ja rento poika.

Biff tulee myös loistavasti toimeen muiden korien kanssa, joten tulevassa kodissa Biffillä voisi olla mukava tyttökaveri odottamassa. Biffille asumismuodoksi sopii myös kerrostalokin, sillä se ei ole äänekkäämmästä päästä oleva koira.

Nyt olisi jo Biffin aika päättää toimistokoiran hommat ja aloittaa kotikoiran elämä ikiomassa kodissa.

Biff edustaa makkakoirien klaania eli sillä on pitkä selkä ja lyhyet jalat. Korkeutta Biffillä on noin 35-40cm ja painoa noin 12-15kg.

Tutustuthan huolellisesti koiran omistajan oppaaseenadoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa!
10.9.2013

Biff on varattu omaan kotiin!

20.9.2013

Biff matkusti omaan kotiinsa.
Varaajana toimi Saila.


Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.