Kodin saanut: SURI

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

 SURI

* Arvioitu syntymäaika 02/2013

* narttu

* Romaniassa

* steriloidaan

 

 

 

31.8.2013

Kuvankaunis Suri on pelastettu Romaniassa paikalliselta rakennustyömaalta noin 20 muun koiran kanssa. Surilla kävi tuuri, sillä sen pelasti eläinsuojelija Anda Murgu.

Suri asustaa tällä hetkellä samassa häkissä neljän muun koiran kanssa ja tulee toimeen niiden kanssa vallan mainiosti. Yöt Suri saa nukkua Andalla sisätiloissa ja näin opetella myös kotikoiran alkeita. Suri tulee toimeen myös kissojen kanssa.

Suri on tutuille ihmisille reipas ja sosiaalinen mutta vieraat ihmiset tätä tyttöä hieman jännittävät ja Suri ei aluksi halunnut tulla moikkaamaan uusia ihmisiä. Andan sylissä sen sijaan tämän tytön iloinen luonne pääsee valloilleen ja siitä näkee kuinka se rakastaa tuttuja ja turvallisia ihmisiä.

Suri on leikkisä pentu, jonka päivät kuluvat Andalla muiden koirien kanssa peuhatessa. Surilla voisikin olla koirakaveri tulevassa kodissa odottamassa. Koirakaverin seura varmasti myös helpottaisi Surin sopeutumista uuteen elämäänsä. Ainoana koirana Suri pärjäisi varmasti myös, tällöin tulevan kodin on oltava valmiita panostamaan Surin rohkaisemiseen ja siihen että Surista tulisi reipas koirakansalainen.

Surille sopisi asumismuodoksi myös kerrostalo kunhan se ei ole aivan kaupungin vilskeessä. Suri etsii sitoutunutta kotia, jossa ollaan valmiita panostamaan tämän nuoren tytön koulutukseen koko sen loppuelämän ajan.

Suri on noin 30-35cm korkea ja painaa 7-10kg. Suri tulee aikuisenakin olemaan keskikokoa pienempi koira.

4.9.2013

Surille lisätty kuvia!

 

Suri saapuu uuteen kotiinsa sirutettuna, rokotettuna, loishäädettynä, tautitestattuna ja EU-passilla varustettuna. Huomioithan että luovutussopimuksemme sitouttaa steriloimaan pennun Suomessa 4 kk sisällä saapumisesta, jos toimenpidettä ei ole suoritettu lähtömaassa. Yhdistys osallistuu kustannuksiin 25% toimenpiteen hinnasta eläinlääkärin kuittia vastaan.

Tutustuthan sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, adoptoinnin kustannuksiin ja koiran omistajan oppaaseen ennen yhteydenottoa.

12.9.2013

Suri on varattu Ranskaan!

23.9.2013

Suri on adoptoitu Ranskaan.


 

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: