Kodin saanut: SWEET PRINCESS

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

SWEET PRINCESS

* arvioitu syntymäaika 06/2013

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

 

31.8.2013

Kulkurit ylpeänä esittä kuninkaallista kauneutta nimeltä Sweet Princess.

Sweet Princessin on löytänyt Andan tyttären, Alinan pomo, joka toimitti Sweet Princessin Andan hoiviin. Sweet Princess oli tienvarressa ypöyksin vaeltamassa ja eihän sitä sinne voinut jättääkään sillä se ei varmasti olisi selvinnyt yksin ilman ruokaa ja suojaa.

Sweet Princess on leikkisä ja sosiaalinen koiranalku, niinkuin pentujen kuuluu ollakin. Sweet Princess asuu samassa aitauksessa monen muun pennun kanssa ja päivät kuluukin muiden pentujen kanssa peuhatessa. Aikuisille koirille Sweet Princess alistuu ja antaa tilaa.

Sweet Princess on todella utelias pentu ja nenä vie tätä neitoa tutkimaan kaikkea uutta. Nenätyöskentelyä kannattaa varmasti Sweet Princessin tulevassa kodissakin jatkaa, sillä se tuntuu tätä neitoa kiinnostavan.

Sweet Princess tulee rohkeasti tutustumaan uusiin ihmisiin ja rauhoittuu kun sen nostaa syliin.

Asumismuodoksi Sweet Princessille sopii myös kerrostalo, sillä tämä tyttö ei ole sieltä rasavilleimmistä päästä. Tulevassa kodissa voisi olla Sweet Princessille myös koirakaveri odottamassa.

Sweet Princess etsii sitoutunutta kotia, jossa jaksetaan panostaa tämän neidon kouluttamiseen sisäsiisteydestä lähtien.

Sweet Princessista kasvaa aikuisena keskikokoinen koira, korkeutta kertyy n. 40-45cm.

Tällä hetkellä Sweet Princess on noin 20cm korkea ja painaa noin. 8kg.

Sweet Princess saapuu uuteen kotiinsa sirutettuna, rokotettuna, loishäädettynä, tautitestattuna ja EU-passilla varustettuna. Huomioithan että luovutussopimuksemme sitouttaa steriloimaan pennun Suomessa 4 kk sisällä saapumisesta, jos toimenpidettä ei ole suoritettu lähtömaassa. Yhdistys osallistuu kustannuksiin 25% toimenpiteen hinnasta eläinlääkärin kuittia vastaan.

Tutustuthan sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, adoptoinnin kustannuksiin ja koiran omistajan oppaaseen ennen yhteydenottoa.

23.9.2013

Sweet Princess on adoptoitu Ranskaan.


 

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: