Päivitetty 12.02.2014

Kodin saanut koira: KISS GIRL


 

KISS GIRL

* n. 1 v

* narttu

* steriloitu

 

 

 

09.09.13
Ihmisrakas, suukkoja innoissaan jakeleva Kiss Girl on elänyt pennusta asti eläinklinikka OneVetin hoitolassa. Kiss Girl elää hoitolassa vapaana isossa koiralaumassa.

Kiss Girl on hyvin sosiaalinen ja utelias ja aina kaikessa mukana. Uudet ihmiset eivät tyttöä ujostuta, vaan neiti on heti tutustumassa ja hakemassa huomiota. Tämä neiti ei ole kovin haukkuvaista sorttia, vaan käyttää energiaansa ennemmin hurmaamaan ihmiset iloisuudellaan ja ystävällisyydellään. Kiss Girl ei ole alistuvainen, vaan ennemin jopa dominoiva muiden koirien suhteen ja pyytämässä kavereita leikkimään, jopa härnäämällä. Kiss Girlille ihmisen huomio on kaikki kaikessa ja se saattaakin ohjata ujomman koiran ihmisen luota pois, jotta saisi itse nauttia kaikista hellyyden osoituksista.

Kiss Girl tulee tarvitsemaan kodin, jossa se saa kaipaamansa huomiota ja rakkautta. Koska tyttö on asunut koko ikänsä hoitolassa, eivät kotikoiran tavat ole sille tuttuja ja se tuleekin tarvitsemaan hellää opastusta kunnon koirakansalaisen tavoille. Koska ihminen on tälle tytölle hyvin tärkeä, sen motivoiminen uusien asioiden oppimiseen tuskin tulee olemaan kovin hankalaa. Kiss Girlin tulevan perheen tulee kuitenkin muistaa, että koira tarvitsee pitkäjänteistä opastusta, hellyyttä ja rakkautta. Koska Kiss Girl saattaa olla muiden koirien kanssa dominoiva, ei tyttöä suositella kovin ujon koiran tai samanikäisen nartun kaveriksi.

Kiss Girl on kooltaan n. 55 cm ja painaa n. 20 kiloa. Tyttö tulee Suomeen omaan kotiinsa steriloituna, sirutettuna, rokotettuna ja loishäädettynä. Neidillä on matkassaan myös oma EU-passi.

27.12.2013
Ihastuttava, nimensä veroinen pusumasiina Kiss Girl odottelee edelleen kotiaan OneVet-klinikan hoitolatiloissa. Tyttö on edelleen iloinen, reipas ja sosiaalinen ja onkin ensimmäisten joukossa vieraita tervehtimässä. Kiss Girl mieluummin väistää koirien välisiä konflikteja, kuin osallistuu niihin. Kiss Girl elelee isommassa koiralaumassa vapaana hoitolan sisäpihalla. Tyttö myös seurailee ihmisiä hoitolan pihalla mielellään.

Vaikka Kiss Girl onkin reipas ja sosiaalinen, tulee tulevan kodin muistaa, ettei tyttö ole tottunut normaaliin kotiarkeen, hoitolaelämä on aino minkä tämä hurmaava nuori neito tuntee.

11.01.2014

Kiss Girl on varattu omaan kotiinsa Suomeen.

12.02.2014
Kiss Girl pääsi omaan kotiinsa Suomeen 08.02.2014. Onnea!
Kodin etsinnässä auttoi Johanna.

 

Kuvat aukeavat klikkaamalla isommiksi.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.