Päivitetty 17.02.2013

Kodin saanut: KRIIMU


KRIIMU

* n. 1 v

* uros (kastroitu)

* Virossa.

Kriimu on tarhalla ihan uusi asukki ja on onneksi päässyt tarhalle sopivasti ennen kylmiä pakkasia. Kriimu on iältään noin vuoden vanha nuori kollipoika.

Kriimua ihan vähän ujostuttaa kaikki huomio, mutta on sylissä rauhallisesti, kunnes tuumaa että voisi tutkia hieman ympäristöäkin samalla. Kriimu käy nuuskimassa toista kissaa nätisti häntä vähän pörrössä. Kriimu on erittäin utelias ja seuraa lintuja ikkunasta tarkkaavaisesti ja jos olisi mahdollista lentäisi ikkunasta vaikka läpi lintuparven mukana. Kriimun kodissa pitääkin olla erityisen huolella verkotettu/lasitettu parveke ja ikkunat ettei pääse vahinkoa tapahtumaan.

Kriimua ei ole vielä kastroitu, Kriimu kastroidaan ennen kuin tulee omaan kotiinsa sekä testataan FIVn ja FelVn varalta. Kriimu on jo mikrosirutettu ja rokotettu. Hännässä Kriimulla tuntuu pari mutkaa tuuhean häntänsä päässä.

15.1.2013 Tarhalla kokeiltiin mitä Kriimu pitää koirista ja Kriimua ennemminkin vähän ujostuttaa kuin olisi millään tavalla hyökkäävä, Kriimu varmasti sopisi kiltin koirankin kaveriksi. Toisten kissojen kanssa ei myöskään huutele tuhmia oman häkinkään turvasta tai sen puoleen satunnaisissa kohtaamisissa.

Kriimu sai oman kodin Helsingistä helmikuussa 2013.

Varaajana toimi Tiia.

Kuvat näkyvät isompina klikkaamalla.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.