Päivitetty 27.10.2013

Kodin saanut: SONIA


Sonia

 

SONIA

* 3-4 v

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

Mikä onni kohtasikaan tätä tuoretta äitikoiraa, kun erään romanialaisen eläinsuojelijan mies oli löytänyt metsästä ruokaa etsineen nartun ja sen neljä pientä pentua, joista vasta yksi oli avannut silmänsä. Mies oli ottanut Soniaksi nimeämänsä koiran vauvoineen mukaansa, ja nyt se voi turvallisessa ympäristössä huolehtia pennuistaan, jotka ovat tällä hetkellä 4-5 viikkoisia.

Kaunis Sonia on pieni, noin 9 kg:n painoinen, lempeä ja rauhallinen tyttö. Perusluonteeltaan hyväntuulisena koirana se kyllä osaa olla leikkisäkin välillä. Sonia tulee juttuun niin lasten kuin muiden koirien ja kissojenkin kanssa.

Tarkempaa tietoa Sonian taustasta ei ole. Se vaikuttaa olevan hyvässä karvassa, joten on mahdollista, että se on hylätty metsään joko sen ollessa viimeisillään tiineenä tai juuri synnyttäneenä pentujensa kera.

Tulevan kodin on hyvä varautua opastamaan kärsivällisesti Soniaa kotikoiran tavoille ja tutustumaan kaikessa rauhassa uuteen ympäristöönsä. Huom. vieraita ääniä kuullessaan Sonia saattaa haukahdella yksin ollessaan, joten varmuuden vuoksi emme suosittele sitä kerrostaloon.

Sonian tulee luonnollisesti kasvattaa pentujaan vielä muutamia viikkoja, ja se voi matkustaa Suomeen noin kuuden arviolta tammikuun lopussa. Sonia tullaan luovuttamaan steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, sirutettuna, loishäädettynä ja oman passin omistavana.

Ennen yhteydenottoa tutustuthan sivuillamme koiran omistajan oppaaseen ja luovutussopimukseen.

Päivitetty 24.12.2012

Sonia on varattu.

Päivitetty 14.1.2013

Sonia lensi Suomeen 16.2.2013 ja sai ihan oman kodin.

Päivitetty 17.2.2013

Yhteydenotot Taijalle.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.