Päivitetty 16.02.2013

Kodin saanut: SASSU


Sassu

* n 2 v

* Uros

* Virossa

 

 

 

 

 

Rakveren tarhan yhdessä häkissä pomppii tasajalkaa musta, takkuturkkinen Sassu. Niin kova kiire oli Sassulla päästä lenkille ettei malttanut hetkeäkään olla paikoillaan. Hihnan kiinnittäminenkin oli melkein rakettitiedettä. 🙂 Hihnassa alkuun pompittiin ja hypittiin kunnes maltettiin hetkeksi rauhoittua. Alku riehumisten jälkeen kävelykin alkoi sujua jo aika mallikkaasti.

Sassu rrrakastaa rapsutuksia, johtuen varmasti osaksi myös turkin huonosta kunnosta mikä saa ihon kutisemaan. Tämä poika on silti todella iloinen ja sosiaalinen koira. Tästä saisi varmasti myös kivan harrastuskaverin melkeinpä mihin vain. Sassu viihtyisi varmasti myös lapsiperheessä.

Sassu tulee toimeen ainakin narttukoirien kanssa, uroskoiran kanssa saman katon alle Sassua en suosittelisi. Tulevan kodin täytyy sitoutua Sassun turkin hoitamiseen ettei poika pääse enää näin takkuiseen kuntoon.

Sassu on n. 55 cm korkea ja painaa vain n. 15 kg.

Päivitetty 15.11.2012

Sassu odottaa sitä omaa ihmistään edelleen Rakveren tarhalla. Sassu stressaa kovin häkissään ja haukkuu levottomasti. Huomaa että tämä aika tarhalla ei ainakaan ole parantanut Sassun käytöstä vaan päinvastoin. Silti Sassu on erittäin ystävällinen kaikkia ihmisiä kohtaan vaikka stressitaso on korkealla. Mistä Sassulle löydettäisiin se oma ihminen, joka jaksaa paneutua tämän nuoren ja aktiivisen herran kouluttamiseen?

                                                                                                                                Päivitetty 11.2.2013
Sassu on saanut kodin Virosta!
Päivitetty 16.2.2013

Yhteydenotot Sailalle.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.