Päivitetty 18.11.2019

Enkelikissa: LAIGU


LAIGU

* 1,5 -vuotias

* naaras (steriloitu)

* Suomessa

Sirolinjainen kotia etsivä kissa Laigu asuttaa isoa kissahuonetta muiden kissojen kanssa Rakveren löytöeläintarhalla. Laigu tulee muiden kanssa hyvin toimeen ja Laigu on ok myös koirien kanssa. Laigu on tarhalla arvioitu löytyessään noin vuoden vanhaksi ja on odottanut tarhalla kotia tammikuusta 2012 saakka. Laigu on varmasti elänyt ennen tarhalle joutumistaan kotikissana, joka on päässyt ulos halutessaan, koska istui tarhalla alkuun aina oven edessä odottavan näköisenä. Mutta on nyt harjaantunut jo elämään tarhalla muiden kissojen kanssa eikä pidä tarpeellisena enää pyytää ulos.

Laigu steriloidaan ennen uuteen kotiin saapumistaan.

Laigu saapui kotihoitoon pääkaupunkiseudulle 7.9.:

Laigu tuli kotihoitoon meille noin viikko sitten. Sopeutuminen kotihoitoperheeseen on sujunut todella hienosti, vaikka perheestä löytyy niin pieniä lapsia, muita kisuja kuin koiriakin. Aluksi Laikku hieman sähisi koirille, mutta nyt ovat jo ihan kavereita.

Laikku on todella kaunis, rohkeakin. Pieni tyttö, joka pitää ihmisten huomiosta. Laikku seuraa meitä niin keittiöön kuin vessaankin, mutta ei vielä hakeudu viereen nukkumaan öisin. Lempipaikka taitaa tällä hetkellä olla hoito-isin sylissä, kun iskä tekee tietokoneella hommia. Neiti on vielä kovin pieni, mutta ruokahalua löytyy, vaikkei ensimmäisenä päivänä oikein uskaltanutkaan syödä. Laikku vaikuttaa aivan ihanalta ja sydämelliseltä kisulta, joka ansaitsee rakastavan kodin!

Laikku sai kodin Turusta lokakuussa 2012.

24.9.2019

Kulkurit saivat ikäviä uutisia. Laikku on siirtynyt sateenkaarisillalle. Osanottomme perheelle.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.