Päivitetty 13.10.2013

Kodin saanut: MERRI


17.3.2013

MERRI

* 5-6 kk

* uros

* Romaniassa.

 

 

 


 

27.12.2012

Tapahtui jouluaattona Romaniassa. Yhteistyötahomme Anda Murgun hyvä ystävä Mandru oli matkalla Andan luokse tuodakseen joululahjaksi koirille ruokaa, kun pienen romanikylän, Frumusanin, päätien varrella Mandru melkein kompastui kahteen lumihangessa nukkuvaan pentuun. Pennut heräsivät ja Mandru jätti nille hieman ruokaa. Pennut eivät välittäneet ruuasta vaan lähtivät taapertamaan Mandrun perään. Mandru tiesi että Andalle ei oikeastaan mahtuisi enää yhtäkään pelastettua koiraa, mutta vaihtoehtoja ei ollut kuin jättää pennut siihen paikalleen paleltumaan tai viedä ne Andalle. Mandru otti pennut mukaansa ja jätti ne Andan hoiviin.

Merri ja Pippin saivat nimensä-mistäpäs muustakaan-kuin hobittimaisen suurista tassuistaan, jotka lupaavat pennuista kasvavan reilusti keskikokoisia tai isoja koiria, ehkä noin saksanpaimenkoiran kokoisia.

Tällä hetkellä Merrillä ja Pippinillä on ikää noin kolme kuukautta ja ne ovat juuri saaneet ensimmäiset rokotuksensa ja madotuksensa. Valmiita kotimatkalle sisarukset ovat noin tammikuun lopulla, johon mennessä ne saavat kaikki rokotukset, ne madotetaan uudestaan, ulkoloishäädön, mikrosirun, eu-lemmikkipassin ja ne testataan sairauksien varalta.

Merri ja Pippin ovat Andan suuressa koiralaumassa sosiaalistuneet lyhyessä ajassa valtavasti, pennut ovat rohkeita, avoimia, luottavaisia ja uteliaita, kaikin puolin terveitä, leikkisiä ja kovan ruokahalun omaavia koiralapsia. Merri ja Pippin tulevat hyvin juttuun isompien ja pienempienkin koirien kanssa ja ne ovat tavanneet myös kissoja todeten nekin varsin mallikkaiksi leikkikavereiksi.

Merri ja Pippin etsivät omia kotejaan sitouneista, rakastavista kodeista, joissa ollaan valmiita panostamaan pentujen koulutukseen, aktivointiin, liikkumiseen ja hellimiseen tasaväkisesti.

5.2.2013

Merri kasvaa ja voimistuu Andan luona siskonsa Pippinin ja lukuisten muiden koirien kanssa. Merri on siskoaan pehmeämpi luonteeltaan, seuraa mielummin kuin menee ensimmäisenä katsomaan uusia asioita. Yhtään arka Merri ei silti ole, se rakastaa ihmisen läheisyyttä ja hurjia leikkihetkiä muiden pentujen kanssa.

Ikä päivitetty.

18.2.2013

Merrin ja Pippinin elämä jatkuu tarhalla samanlaisena, virikkeitä on vähän ja nuoriso käyttää ylimääräisen energiansa toistensa ja muiden koirien kanssa painimiseen. Kotioloihin pääsy olisi kakaroille nyt kultaakin kalliimpaa, olisi korkea aika pästä opettelemaan kotikoiran tapoja ja perhekoiran onnellista elämää.

Lisätty uusia kuvia.

 

22.3.2013

Tapasimme Merri hobittipojan 17.3.2013 Romaniassa Andan luona.

Merri on nyt vajaa puolivuotias ja asuttaa edelleen samaa häkkiä Pippin siskonsa ja kahden muun isomman koiran kanssa. Merri tulee sujuvasti toimeen kaikkien kanssa, se on leikkisä, iloinen, aktiivinen pentu. Vieraita ihmisiä Merri hieman aikaa jännittää, mutta syliin päästyään se on jo aivan ok. Merri on tällä hetkellä noin 40 cm korkea ja painaa arviolta 10-12 kiloa.

Pippin sisko matkaa Suomeen omaan kotiin maaliskuun lopussa ja olisi mahtavaa jos velipoika pääsisi seuraamaan pian perässä…

Uusia kuvia ja ikä päivitetty.


Yhteydenotot Sallalle.

8.5.2013

Merri on varattu!


5.6.2013

Merri on saanut oman kodin Suomesta <3

Kuvat aukeavat isommiksi klikkaamalla.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.