Päivitetty 06.06.2013

MONEL


12/2012

MONEL

* n. 8-9v

* uros

* Romaniassa

 

 

 

 

2.11.2012

Monel on asunut Glinan tarhalla jo 4-5 vuotta, kuljeskellen tarhan alueella vapaana sieltä poistumatta. Hän nukkuu tarhan alueella itselleen kaivamissaan kuopissa. Monel tulee toimeen tarhan kaikkien koirien kanssa. Ihmisen läheisyyteen Monel ei ole kovinkaan tottunut, mutta vähäeleisesti hän nauttii saamastaan huomiosta. Monel jää mielellään ihmisen kainaloon, ihan hiljaa ja liikkumatta pidemmäksikin aikaa.

Monel on kooltaan keskikokoinen ja hoikkarakenteinen, korkeutta n. 40-50cm ja painoa n. 12-15kg.

Vaikka Monel näyttää ulospäin todella hyvinvoivalta, tulee uuden kodin varautua vanhuuden vaivoihin ja niiden hoitoon. Monel ei myöskään ole välttämättä saanut koskaan elää tavallista kotikoiran elämää, joten Monel ei luultavasti ole esim. sisäsiisti.

 

27.12.2012

Romanian talvi on erityisen rankka ja haastava pennuille sekä vanhemmille koirille. Monel on selvinnyt jo monesta talvesta, joten nyt olisi aika herran päästä nauttimaan lämmöstä ja huolenpidosta! Lisätty uusia kuvia.

 

6.3.2013

Kevät on saapunut Romaniaan! Glinan tarhalla koettiin harvinaisen ihana sunnuntaipäivä, kun paikalle saapui vapaaehtoisia auttamaan tarhan arjessa. He ruokkivat, siivosivat, kantoivat koirille vettä ja juttelivat ja antoivat huomiota jokaiselle koiralle! He myös korjasivat joitain aitoja ja toivat koirille ruokaa tullessaan. Myös ihana Monel-herra sai osansa ihmisten huomiosta ja nautti siitä täysin rinnoin! Lisätty kuva Monelista tuona onnellisena päivänä!

 

6.4.2013

Salla, Sini ja Taija matkasiat Romaniaan maaliskuun lopulla. Alla Monelin kuulumisia tältä reissulta!

Monelin elämään ei kuulu juuri uutta. Jälleen uusi kevät tekee tuloaan ja seniorikoira Monelista se tuntuu varmasti ihanalta, kun maa sulaa roudasta eikä tarvitse koko ajan olla kylmissään. Monel viettää edelleen päivänsä vapaana tarhan alueella, se tietää näkymättömät rajansa hyvin, eikä eksy koskaan tarhan alueen tai toisten koirien reviirien rajoille. Monel tuntuu viihtyvän suurimmaksi osaksi itsekseen, vaikkei sillä mitään seuraakaan vastaan ole. Tarhalla vierailevat ihmiset se toivottaa vähäeleisesti mutta ystävällisesti tervetulleeksi.

 

6.6.2013

Monel on siirtynyt tähdeksi taivaalle. Vanha koira ei enää pärjännyt tarhalla syntyneessä tappelussa, vaan valitettavasti menehtyi saamiinsa vammoihin.

 

Varaajana toimi Nea.

Kuvat aukeavat suuremmiksi klikkaamalla.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.