Päivitetty 02.01.2014

Kodin saanut: MICCA (nyk. Ruska)


MICCA

* n. 1-2v

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

 

3.11.2013

Micca asuu tällä hetkellä Onevetin klinikalla Romaniassa. Micca on tuotu klinikalle vasta muutama viikko sitten eläinsuojelia Cornelia Stanin toimesta, joka oli pelastanut Miccan kunnalliselta tappotarhalta. Se miksi Micca oli tarhalle päätynyt on suuri kysymysmerkki, sillä tyttö on todella upea luonteinen koira ja sen käytöksestä päätellen sillä on todennäköisesti ollut joskus oma koti.

Micca on pienikokoinen tyttö, korkeutta sillä on vain 35cm ja painoakaan ei ole kuin 7kg.

Miccan luonne on täyttä kultaa. Se on ikäisekseen suhteellisen rauhallinen ja katseleekin riehakkaampien toveriensa riekkumista mielummin sivummalta kuin menee mukaan. Micca on todella ystävällinen, kiltti, kuuliainen ja erittäin ihmisrakas koira, joka nauttii suunnattomasti hellyydestä ja saamastaan huomiosta. Se ei tule tunkemaan luokse vaan vetäytyy syrjempään pois vilkkaampien tieltä, mutta tulee luokse pyydettäessä ja saatuaan pienen hetken jakamattoman huomion, ei se enää lähtisi pois sylistä. Micca oli kulkurien aktiivien mukaan herkkä ja kaunis koira josta joku tulee saamaan täydellisen rakastavan lemmikin itselleen.

 

Micca tulee toimeen kaikkien kanssa ja köpsöttelee menemään niin isojen kuin pientenkin seassa kuin kala vedessä. Se ei tee itsestään mitään numeroa vaan kulkee rauhallisesti porukan mukana. Miccan ei myöskään ole kuultu haukkuvan ollenkaan, joten tuleva koti voisi sijaita myös kerros-taikka rivitalossa. Tärkeintä on rakastava pysyvä koti jossa Micca saa kaipaamaansa rakkautta, oman ihmisen ja elämän jonka jokainen koira ansaitsee. Miccan tulevan kodin on varauduttava opettamaan tytölle kaikki kärsivällisesti alusta lähtien, niin sisäsiisteydestä kuin remmikävelystä alkaen kaikki kotikoiran tavat.

7.11.2013

Micca on varattu omaan kotiin Suomeen.

 

Micca tullaan luovuttamaan uuteen kotiinsa asianmukaisesti rokotettuna, sirutettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja oman passin omistavana.

 

Tutustuthan sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa ja muistathan ettet tarjoa koiralle kotia hetken mielijohteesta.

25.11.2013

Micca saapui omaan kotiinsa 22.11.13. Neidille annettiin kotiin tultua uusi Suomalainen nimi Ruska. Ruskan ensimmäisistä päivistä päätellen ei uskoisi, että tyttö on vasta saapunut kotiinsa, niin hienosti kaikki on sujunut. Neiti on ollut äärettömän helppo ja sopeutunut uskomattoman nopeasti uuteen kotiinsa. Ruska leikittää kotona ennestään odottanutta koira kaveriaan innokkaasti ja vauhtia ei tästä tytöstä puutu. Se myöskin hakeutuu itse syliin hellittäväksi ja hakee huomiota muunmuassa juttelemalla omistajalleen. Ruska on myöskin jo tässä ajassa keksinyt, että jos menee ulko-ovelle piipittämään pääsee ulos tarpeilleen. Tyttö on osoittanut tässä lyhyessä ajassa miten sopeutuvainen voi pieni koira olla.

 

Varaajana toimi Tanja.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.