Kodin saanut: PIP

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

PIP

* n. 3,5kk

* Uros

* Romaniassa

 

 

 

 

18.11.2013

Pip elelee tällä hetkellä yhdessä siskonsa Emman kanssa Romaniassa OneVet eläinlääkäriaseman hoitola tiloissa.

Pipin on alunperin löytänyt yhteistyökumppanimme Carmen. Carmen löysi kadulta pari kuukautta sitten kaksi todella pientä orpoa pentua. Pentujen onneksi ne löysi ihminen, joka välitti ja halusi auttaa. Koska pentuja piti syöttää niin usein ja ne vaativat jatkuvaa tarkkailua ja nuoresta iästään johtuen tehohoitoa, toimitti Carmen pennut eläinlääkäriin, jossa niistä voitiin pitää huolta ja niitä osattiin hoitaa varmasti oikein. Nyt nuo kaksi pentua, ovat jo reippaita ja terveitä nuoria koiran alkuja ja sisarukset pääsivätkin sivuillemme etsimään niitä loppu elämän koteja.

Pip on sisartaan hieman lyhyt karvaisempi nuori mies. Pip on reipas ja leikkisä nuorukainen. Pip on todella sosiaalinen ja ystävällinen. Pip on kuin mikä tahansa pentu, se on leikkisä, tulee toimeen kaikkien kanssa, utelias ja iloinen. Pip on myös melkoisen mielyttämisen haluinen, joten tämä poika voisi olla myös kiva kaveri harrastuksiin.

Pip tulee aikuisena olemaan n. 20kiloinen.

27.11.2013

Pip on varattu omaan kotiinsa Suomeen.

Huomioithan, että koiran tulee mahtua elämääsi seuraavien ainakin 10vuoden ajan niin ylä- kuin alamäissäkin. Tutustuhan ennen yhteydenottoa koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksii ja luovutussopimukseen.

 

22.12.2013

Pip matkusti Suomeen omaan kotiin 14.12.2013.

 

Pipin varausta hoiti Veronika.

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: