Päivitetty 22.12.2013

Kodin saanut: PIP


PIP

* n. 3,5kk

* Uros

* Romaniassa

 

 

 

 

18.11.2013

Pip elelee tällä hetkellä yhdessä siskonsa Emman kanssa Romaniassa OneVet eläinlääkäriaseman hoitola tiloissa.

Pipin on alunperin löytänyt yhteistyökumppanimme Carmen. Carmen löysi kadulta pari kuukautta sitten kaksi todella pientä orpoa pentua. Pentujen onneksi ne löysi ihminen, joka välitti ja halusi auttaa. Koska pentuja piti syöttää niin usein ja ne vaativat jatkuvaa tarkkailua ja nuoresta iästään johtuen tehohoitoa, toimitti Carmen pennut eläinlääkäriin, jossa niistä voitiin pitää huolta ja niitä osattiin hoitaa varmasti oikein. Nyt nuo kaksi pentua, ovat jo reippaita ja terveitä nuoria koiran alkuja ja sisarukset pääsivätkin sivuillemme etsimään niitä loppu elämän koteja.

Pip on sisartaan hieman lyhyt karvaisempi nuori mies. Pip on reipas ja leikkisä nuorukainen. Pip on todella sosiaalinen ja ystävällinen. Pip on kuin mikä tahansa pentu, se on leikkisä, tulee toimeen kaikkien kanssa, utelias ja iloinen. Pip on myös melkoisen mielyttämisen haluinen, joten tämä poika voisi olla myös kiva kaveri harrastuksiin.

Pip tulee aikuisena olemaan n. 20kiloinen.

27.11.2013

Pip on varattu omaan kotiinsa Suomeen.

Huomioithan, että koiran tulee mahtua elämääsi seuraavien ainakin 10vuoden ajan niin ylä- kuin alamäissäkin. Tutustuhan ennen yhteydenottoa koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksii ja luovutussopimukseen.

 

22.12.2013

Pip matkusti Suomeen omaan kotiin 14.12.2013.

 

Pipin varausta hoiti Veronika.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.