Päivitetty 27.11.2013

Kodin saanut: HALLIKE (nyk. Ressu)


HALLIKE

* 2-3 v

* uros (kastroitu)

* Virossa.

Siniharmaa Hallike on ystävällinen, huomionkipeä, leikkisä ja kiltti kissapoika. Hallikeen iäksi on arvioitu pari-kolme vuotta. Tämä kissa suorastaan rakastaa ihmisiä, tulee itse vapaaehtoisesti syliin paijattavaksi ja tykkää turkin harjaamisesta, kehräys kuuluu heti. Sydämellinen ja herttainen kissa.  Hallike ja musta Guru-poika päätyivät hoitokotiin, kun iäkäs omistaja-mummo ei pystynyt enää niistä huolehtimaan, kissat olivatkin ehtineet kärsiä hoidon puutteesta jo jonkin aikaa ja olivat aliravittuja ja huonossa kunnossa. Hallikeella on vaatimaton ja kiltti luonne, on kiitollinen jokaisesta paijauksesta ja  huomionosoituksesta. Kun kotiväki tulee kotiin, Hallike tulee ovelle vastaan puskien ja kehräten tyytyväisyyttään. Omat  ihmiset ja perhe ovatkin erittäin tärkeitä tälle kovia kokeneelle pojalle.

Hallikeen hampaat on laitettu eläinlääkärissä kuntoon ja niitä on enää vähän jäljellä, hampaat eivät nyt vaivaa ja Hallike pystyy syömään myös kuivaruokaa mutta hyvälaatuinen märkäruoka on parasta. Hallike on jo testattu FIV/FelV negatiiviseksi ja eläinlääkärin tarkastuksessa todettu terveeksi.

Hallike sai oman kodin Espoosta toukokuussa 2013.

Varaajana toimi Tiia

Kuulumisia omasta kodista 20.5.2013: Liitteenä kuva meille noin viikko sitten kotiutuneesta kehruukoneesta nimeltä Ressu 🙂 Ressu on hellyydenkipeä kaveri, joka seuraa meitä joka paikkaan ja on seurana niin hampaita pestessä kuin ruokaa laittaessa. Ihan mahtava tyyppi, joka on jo valloittanut paitsi meidän, myös kaikkien meillä vierailleiden sydämet! Kaikki on sujunut tosi hyvin ja Ressu on kotiutunut ihan loistavasti, joten kiitos teille kaikesta avusta ja siitä, että tämä ihana kissapoika saatettiin yhteen meidän kanssa!

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.