Kodin saanut: HALLIKE (nyk. Ressu)

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

HALLIKE

* 2-3 v

* uros (kastroitu)

* Virossa.

Siniharmaa Hallike on ystävällinen, huomionkipeä, leikkisä ja kiltti kissapoika. Hallikeen iäksi on arvioitu pari-kolme vuotta. Tämä kissa suorastaan rakastaa ihmisiä, tulee itse vapaaehtoisesti syliin paijattavaksi ja tykkää turkin harjaamisesta, kehräys kuuluu heti. Sydämellinen ja herttainen kissa.  Hallike ja musta Guru-poika päätyivät hoitokotiin, kun iäkäs omistaja-mummo ei pystynyt enää niistä huolehtimaan, kissat olivatkin ehtineet kärsiä hoidon puutteesta jo jonkin aikaa ja olivat aliravittuja ja huonossa kunnossa. Hallikeella on vaatimaton ja kiltti luonne, on kiitollinen jokaisesta paijauksesta ja  huomionosoituksesta. Kun kotiväki tulee kotiin, Hallike tulee ovelle vastaan puskien ja kehräten tyytyväisyyttään. Omat  ihmiset ja perhe ovatkin erittäin tärkeitä tälle kovia kokeneelle pojalle.

Hallikeen hampaat on laitettu eläinlääkärissä kuntoon ja niitä on enää vähän jäljellä, hampaat eivät nyt vaivaa ja Hallike pystyy syömään myös kuivaruokaa mutta hyvälaatuinen märkäruoka on parasta. Hallike on jo testattu FIV/FelV negatiiviseksi ja eläinlääkärin tarkastuksessa todettu terveeksi.

Hallike sai oman kodin Espoosta toukokuussa 2013.

Varaajana toimi Tiia

Kuulumisia omasta kodista 20.5.2013: Liitteenä kuva meille noin viikko sitten kotiutuneesta kehruukoneesta nimeltä Ressu 🙂 Ressu on hellyydenkipeä kaveri, joka seuraa meitä joka paikkaan ja on seurana niin hampaita pestessä kuin ruokaa laittaessa. Ihan mahtava tyyppi, joka on jo valloittanut paitsi meidän, myös kaikkien meillä vierailleiden sydämet! Kaikki on sujunut tosi hyvin ja Ressu on kotiutunut ihan loistavasti, joten kiitos teille kaikesta avusta ja siitä, että tämä ihana kissapoika saatettiin yhteen meidän kanssa!

 

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: