Kodin saanut: BUBBA

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

10/2013

BUBBA

* narttu

* steriloitu

* n. 7v

* Romaniassa

 

 

 

 

31.10.2013

Bubba ja siskonsa Bombita päätyivät romanialaisen eläinsuojelija Roxana Deissiman hoiviin, kun heidän ihmisperheensä mies kuoli. Nainen halusi myydä talon ja ennen sitä oli eläimet saatava pois. Kaikki perheen 7 koiraa päätyivät Roxanan minitarhalle, missä Bubba ja Bombita edelleen, kahden vuoden jälkeenkin, asuvat. Molemmat siskokset tulevat hienosti toimeen toisten koirien ja kissojenkin kanssa.

Bubba on siskoaan Bombitaa hieman rohkeampi ja pienempi. Bubba painaa n. 11kg.

 

28.11.2013

Bubba löysi oman kotinsa Hollannista!

 

Varaajana toimi Nea

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: