Päivitetty 13.10.2013

Kodin saanut: MILACA


MILACA

* n.4kk (synt.5/2013)

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

2.10.2013
Milaca on tällä hetkellä Romaniassa eläinsuojelija Anda Murgun luona.

Andan tytär Alina löysi Milacan kolmisen viikkoa sitten hylättynä kehätien varresta. Mennessään Milacan kohdalle Alina näki edessään pienen pienen uskomattoman kauniin häntää villisti heiluttavan tytön eikä voinut jättää tätä kaunotarta taakseen, vaan otti sen mukaansa. Milaca oli yksin eikä ole tietoa miten se tien viereen on päätynyt, mutta tyttö oli sen verran hyvässä kunnossa, että oletettavasti sen kohtalona on ollut tulla autosta ulos heitetyksi kuten niin monen muunkin Romanialaisen ei toivotun pennun. Tämä ei ole Milacan luottamusta ihmisiin kuitenkaan vähentänyt, vaan se nousi reippaasti Alinan matkaan kohti uutta elämää.

Milaca painaa tällä hetkellä n.6kg ja korkeutta neidillä on 30-35cm. Pieni  kaunis nuori neiti siis kyseessä. Milacasta ei tulen järin suurta aikuisenakaan vaan se jää suhteellisen pieneksi ja painoakaan ei tule kertymään paljoa yli kymmentä kiloa.

Milaca on luonteeltaan vilkas, eloisa, leikkisä ja utelias kuten tämän ikäisen pennun kuuluukin olla. Se tulee hienosti toimeen muiden koirien niin pienten kuin suurtenkin kanssa ja haastaa innokkaasti lajitovereitaan leikkiin. Milaca on ystävällinen ihmisiä kohtaan ja toivoisikin saavansa enemmän huomiota kuin mitä nyt on tarjolla. Milaca on reipas ja aktiivinen pieni koiran alku ja neiti sopisi avoimen ja kiltin luonteensa vuoksi monenlaiseen kotiin. Tärkeintä on, että tuleva koti on sitoutunut tähän pieneen ilopilleriin ja Milacan ei tarvitse enää koskaan menettää omia ihmisiään vaan se saa elää rakastettuna perheenjäsenenä koko loppu elämänsä.
Milaca luovutetaan EU-passeineen asianmukaisesti sirutettuna, rokotettuna, loishääädettynä ja tautitestattuna. Huomioithan, että edellytämme pennun steriloinnin tapahtuvan kohtuullisen ajan sisällä Suomeen saapumisesta. Yhdistys kuitenkin osallistuu kuluihin kuittia vastaan 25% osuudella.

9.10.2013
Milaca on varattu omaan kotiin Suomeen.

Varaajana toimi Tanja.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.