Päivitetty 13.10.2013

Kodin saanut: MUSSU


MUSSU

* n. 4 v

* Narttu

* Virossa

* Steriloidaan.

 

 

 

26.5.2013

Mussu on huostaanotettu edellisiltä omistajiltaan, jotka eivät osanneet huolehtia koirastaan. Mussun turkki oli leikattu niin huonosti että siinä samalla vanhat omistajat olivat saksineet myös Mussuun aikamoisen haavan. Haava on kuitenkin parantunut hyvin ja siitä ei ole enää haittaa. Myöskään Mussun iloinen luonne ei ole tästä kärsinyt.

Mussu on äärimmäisen kiltti ja sosiaalinen koira ihastuttavan ulkonäkönsä lisäksi. Mussu rakastaa ihmisen seuraa ja haluaa vain kiivetä syliin rapsuteltavaksi. Mussu saattaa olla hieman mustasukkainen ja ei välttämättä halua jakaa ihmiseltä saatua huomiota. Muuten Mussu kyllä tulee toimeen kaikkien koirien kanssa, nuoria narttuja se saattaa silloin tällöin komentaa. Mussun vanhassa kodissa oli myös kissoja, joiden kanssa Mussu pärjää oikein hyvin. Mussu käyttäytyy hihnassakin oikein mallikkaasti vaikkakin välillä kuvien ottaminen oli hieman hankalaa kun Mussulla oli vauhti päällä. 🙂

Mussulle sopii kodiksi myös kerrostalokin, sillä se ei juuri meteliä tarhallakaan pitänyt. Lapsien kanssa Mussu tulee myös hyvin toimeen. Enää Mussulta puuttuu se ikioma koti, jossa siitä pidetään huolta.

Mussu on noin 20 cm korkea ja painaa alle 6kg.

17.6.2013

Mussu matkusti omaan kotiinsa.

Varaajana toimi Saila.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.