Päivitetty 13.10.2013

Kodin saanut : PUFFIN (nyk. Muru)


PUFFIN

* narttu

* 6-7 kk

* steriloidaan

* Romaniassa

 

 

 

24.5.13

 

Romanialaisen eläinsuojeluyhdistyksen Salvati Cainii Adapost Devan vapaaehtoinen Christina löysi toukokuun puolivälissä marketin parkkipaikalta pienen, yksinäisen tyttökoiran. Koira oli istunut marketin ovien edessä useamman päivän, aivan kuin odottaen omaa ihmistään hakemaan sitä takaisin. Puffin vain ei tiennyt, ettei tämä ihminen enää tule sitä noutamaan L Christina otti tytön luokseen turvaan ja antoi tälle nimeksi Puffin.

Puffin on kotihoidossa Cristinan luona ollessaan osoittautunut ihanaksi, leikkisäksi koiranpennuksi, joka tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa, jopa itseään huomattavasti isompien. Puffin on sosiaalinen ja se hakee mielellään huomiota ja hellyyttä. Puffin on myös sisäsiisti, mutta on hyvä muistaa, että muutto omaan kotiin on iso muutos ja opitutkin tavat voivat hetkeksi pieneltä koiralta unohtua.

Puffin etsiikin siis kotia, jossa ymmärretään tytön tarvitsevan vielä paljon tukea ja opastusta kasvaakseen kunnon kotikoiraksi. Puffinin tuleva koti on harkinnut koiranhankintaa tarkasti ja on valmis sitoutumaan tyttöön seuraavaksi 10-15 vuodeksi.

Puffin osaa varmasti arvostaa rauhaisaa kotieloa, mutta tyttö kaipaa myös virikkeitä ja mielekästä tekemistä. Puffin voisi soveltua monenlaiseen kotiin: kerrostaloon, lapsiperheeseen, koirakaverien seuraan tai ainoaksi koiraksi. Tärkeintä Puffinin kodin kohdalla on, että perhe sitoutuu kannustavin menetelmin opastamaan tyttöä uuteen elämäänsä. Lapsiperheissä vanhempien tulee aina muistaa panostaa lasten ja koiran sopuisaan yhteiseloon ja muistaa, ettei koira ole lelu.

Puffin on nyt n 6-7kk ikäinen ja painaa alle 5 kiloa. Puffin tullaan steriloimaan, ennen Suomeen tuloa. Puffin on Suomeen tullessaan sirutettu, rokotettu, madotettu ja loishäädetty. Puffinilla on myös matkassaan oma EU-passi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoa koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen.

28.5.13

Puffin on varattu omaan kotiin Suomeen.

18.6.13

Puffin pääsi ikiomaan kotiin 15.6. 🙂

Puffinin kodinetsinnässä auttaa Anna-Aurora.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.