Päivitetty 14.02.2013

Kodin saanut: NETI


NETI

* n. 1,5 v

* naaras (steriloitu)

* Suomessa.

Lempeä ja ystävällinen Neti-neiti on odottanut omaa kotia tarhalla toukokuusta saakka. Neti odottaa sitkeästi oma vuoroaan syliin ja kun sinne pääsee ei halua liikahtaakaan. Huomaa, että neiti on pitänyt hyvää huolta turkistaan ja se on ihanan pehmeä ja hyväkuntoinen. Ihana rauhallinen kissa ja ystävällinen myös muille kissoille. Ensi alkuun hiukan huomaamaton helmi isossa kissajoukossa, jolle toivoisi pian omaa kotia ja siellä voisi olla vaikka kiltti kissakaverikin odottamassa.

Neti on tulossa Suomeen kotihoitoon.

24.12. Neti on ollut nyt Suomessa reilun viikon päivät ja kotihoidosta kerrotaan että Neti on osoittautunut todella lapsirakkaaksi ja muutenkin aivan upeaksi kissaksi myös kotioloissa, käyttäytyy hienosti myös eläinlääkärillä, jossa täytyykin vielä käydä hoidattamassa yhtä aristavaa kulmahammasta. Neti on sijaiskodissa Helsingissä jossa häntä voi käydä sovitusti tapaamassa.

4.2.2013 Hoitokoti kertoo: Neti on osoittautunut aivan loistavaksi seurakissaksi. Sille voisi riittää myös pelkkä ihmisseura, jos se saa vain tarpeeksi huomiota. Lapsiperheeseen voi myös suositella, sillä vaikka lapset kiljuu, huitoo ja nauraa, ei se hetkauta saati pelota Netiä ollenkaan. Yksikin päivä Neti käveli ohitse 3 hiuspantaa keskikropassaan, oli suostunut pukemaan nätisti nekin ylleen. Neti ottaa lapset lungisti eikä ole vielä kertaakaan räpännyt eikä sitä tarvitse pelätä. Sopii siis hyvin lapsiperheeseen, mutta jos on toisia kissoja, niiden täytyy jaksaa nuoren Netin leikkejä. Neti osaa myös pitää sopivasti puolensa kissajoukossa eikä ole mikään seinäruusu, vaan aina ensimmäisenä työntämässä pientä sievää nenäänsä joka paikkaan. Uskon että tämä persoona lunastaa ihan varmasti ja nopeasti omistajansa sydämen.

Neti sai oman kodin poikakissan ja lasten kaverina Espoosta ystävänpäivänä 14.2.2013.

Varaajana toimi Tiia.

Kuvat näkyvät isompina klikkaamalla.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.