Päivitetty 12.02.2014

Kodin saanut koira: NICKY


10/2013

NICKY

* arvioitu syntymävuosi 2010

* uros

* kastroitu

* Romaniassa

 

 

 

 

27.11.2013
Eläinsuojelija Mihaela Soare tekee raskasta ja tärkeää työtä Romanian kulkukoirien auttamiseksi. Mihaela pelastaa ja tarjoaa suojan niin monelle koiralle, kun vain mahdollista. Kaikki koirat eivät kuitenkaan mahdu hänen omiin tiloihinsa ja hänellä onkin kontakteja ja ystäviä Romaniassa, jotka mahdollisuuksiensa mukaan auttavat Mihaelaa, kuten Nickyn tapauksessa, joka on hoitokodissa Romaniassa. Mihaela oli löytänyt lauman metsässä asustavia koiria, jotka hän halusi turvaan rankkureilta, jotka toimittavat ne eteenpäin kunnallisille tappotarhoille. Nicky on yksi niistä, jotka saatiin kiinni ja pelastettua!

Nicky on pienikokoinen, vain noin 8-9kg painava herrasmies.

Nicky tulee loistavasti toimeen narttukoirien ja kissojen kanssa. Aikuisille uroksille Nicky on Mihaelan mukaan kateellinen, joten uroksen kanssa samaan kotiin emme Nickyä luovuta. Ihmiselle Nicky on sosiaalinen ja ystävällinen. Nicky vaikuttaa muutenkin reippaalta ja mutkattomalta luonteelta, jonka kanssa olisi varmasti mukava viettää elämää yhdessä.

 

2.12.2013
Lisätietona Nickystä sen verran, että herra ei ole haukkuherkkä ja voisi sopia kerrostaloonkin asumaan. Lisäksi Nicky pitää korviaan ylhäällä kuulemma pelkästään kuvattaessa, muuten ne on lurpalla. Lisätty pari uutta kuvaa.

 

4.12.2013
Nickyn remmitreenit ovat alkaneet! Lisätty pari kuvaa Nickystä treeneissä.

 

Nicky luovutetaan asianmukaisesti rokotettuna, sirutettuna, tautien varalta testattuna, loishäädettynä ja oman EU-passin omistavana.

Tutustuthan sivuillamme koiran omistajan oppaaseenadoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa!

 

22.12.2013

Nicky on varattu omaan kotiin Suomeen.

12.2.2014

Nicky muutti Nokialle omaan kotiin Ippe-koiran kaveriksi 8.2.2014 ja sai uudeksi nimekseen Jekku.

Nickyn varausta hoiti Salla.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.