Päivitetty 13.10.2013

Kodin saanut: NOKI (nyk. Tyyne)


 NOKI

* 1-2v

* narttu

*steriloidaan

* Romaniassa

 

 

 

4.8.2013

Tässä pienessä tyttössä on täydet viisi ja puoli kiloa täyttä rakkautta!

Olimme palaamassa eräänä iltana takaisin Bukarestiin ja pysähdyimme jo pimeän tultua eräälle koirien ’dumppauspaikalle’ ruokkimaan koiria. Ensimmäisenä meitä vastaan juoksi innoissaan pieni musta nartttu. Paikalla hengailevat miehet kertoivat, että narttu olisi hylätty sinne viikkoa aiemmin. Näky pysähdyspaikalla oli todella lohduton; kaiken ikäisiä koiria mukaan lukien aivan pieniä pentuja joiden perässä monen tonnin rekka-autot ajoivat sisään ja ulos. Pala kurkussa palasimme Danielan kanssa autolle, koska molemmat tiesimme hyvin, että meillä ei ollut tarhalla yhtään tilaa. Sama pieni narttu juoksi perääni autolle epätoivoisena kuin pyytäen minua ottamaan sen mukaani. Minun oli yksinkertaisesti aivan pakko nostaa pieni syliini ja autossa tyttö käpertyi heti onnellisena syliini nukkumaan.

Noki, kuten tytön nimesin, nukkui ensimmäisen yönsä vieressäni sängyssä. Se painautui aivan kylkeäni vasten eikä liikkunut siitä mihinkään koko yönä. Seuraavana aamuna tyttö oli onnesta soikeana ja hyvin varovasti, kuin hellyyden osoituksena, nakerteli sormiani pienillä hampaillaan. Tunsin piston sydämessäni nähdessäni pienen suunnattoman onnen, koska tiesin sen joutuvan tarhalle vielä samana päivänä.

Noki, on äärettömän ihmisrakas ja viihtyisi sylissä vaikka koko päivän.  En kuullut tytön haukkuvan kertaakaan koko aikana, se ainoastaan itki perääni vienosti vinkuen tarhalla kun jouduin sen sinne jättämään. Nyt Noki on jo hieman reipastunut ja käyttää hyväkseen sekä sisä-, että ulko-kenneliä. Noki tulee erinomaisesti toimeen muiden koirien ja kissojen kanssa. Ensimmäisen yön majapaikan kissan tullessa haistelemaan Nokia tytön pieni häntä alkoi aina vimmatusti vispata. Samoin, kun tuttu sille tärkeä ihmisen tulee lähelle pieni häntä alkaa iloisesti viuhtomaan.

Noki on hyvin kiltti muille koirille, mutta itsepintaisen ihailijan nenästä se saattaa hieman napata jos mokoma ei ymmärrä vetäytyä kauemmas kun se kyllästyttyään kavalierin epätoivottuihin huomionosoituksiin varoittaa pienellä murinalla.

Tämä pieni tyttö on aivan äärimmäisen ihastuttava ja se sopeutuisi varmaankin hyvin helposti millaiseen asumismuotoon tahansa, myös kerrostaloon. Hyvin onnekas on hän joka tämän pienen kultakimpaleen perheeseensä saa.

Noki on noin 30cm ja painaa noin 5,5,kg.

 

10.8.2013

Noki on varattu.

31.8.2013

Noki sai oman kodin Suomesta.

 

Varaajana toimi Saila.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.