Päivitetty 15.10.2013

Kodin saanut: NORA


NORA

* n.7-8 kk

* steriloitu narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

Todennäköisesti pikku Noralla on ollut joskus ihan oma koti. Ehkä se oli hetken aikaa suloinen koiranpentu, mutta kun se kasvoi ja kun siihen kyllästyttiin se jätettiin oman onnensa nojaan ja sidottiin hihnastaan aitaan kiinni. Romaniassa Noran hylkääminen tällätavalla ei ole mitenkään poikkeuksellista tai uutta vaan jokapäiväistä arkea.

Nora sen sijaan oli onnekas, koska nainen joka hänet löysi oli hyväsydäminen. Nainen etsi ja kyseli naapureilta yrittäen löytää Noran oikeat omistajat. Hän yritti myös etsiä Noralle uutta kotia, menestyksettä.

Nainen joka otti Noran elämäänsä ja toi kotiinsa asui pienessa asunnossa äitinsä ja oman koiransa kanssa. Kotielämä ahtaissa tiloissa ei toiminut joten Romanialainen eläinsuojelija Anda Murgu tarjosi naiselle auttavan kätensä ja otti Noran luokseen, luvaten etsiä sille uuden kodin.

Noran elämä Andalla suuressa koiralaumassa on sujunut hyvin, Nora nimittäin tulee toimeen kaikkien koirien kanssa, niin urosten kuin narttujenkin. Nora on aktiivinen, leikkisä, ystävällinen ja kiltti, kuten nuoren pentukoiran kuuluukin olla. Nora ei ole erityisen kova haukkumaan, joten sen uusi koti voisi sijaita myös kerrostalossa.

Aikuisena Nora tulee kasvamaan keskikokoiseksi, jonka paino jäänee alle 20 kg:n.

Nora etsii kotia joka on valmis sitoutumaan siihen loppiäkseen. Koska Nora tulee hyvin toimeen lajitovereidensa kanssa, sitä voisi kotona olla odottamassa toinen karvakorva-kaveri. Vaikka Nora onkin kokeillut kotikoiran alkeita, niin sopeutuminen uuteen kotiin, sisäsiisteyden uudelleen opetteleminen ja normaalin perhe-elämän alkeet on kaikki aloitetta alusta. Nora on vielä nuori koira, joten tulevan omistajan on hyvä muistaa että Nora tarvitsee turvallista ja määrätietoista kotia vielä mahdolliset 15 vuotta.

Päivitetty 11.2.2013

Nora on testattu kissojen kanssa ja tyttö voi tulevaisuudessa asustella myös kodissa, missä on kissoja.

Päivitetty 14.2.2013

Noran kodinsaannilla alkaa olla KIIRE, sillä tyttöä on alettu kiusaamaan tarhalla muiden koirien toimesta.

Päivitetty 18.2.2013

Nora on varattu omaan kotiinsa

Päivitetty 28.2.2013

Nora matkusti omaan kotiinsa 15.3.2013

Noran varausta hoiti Kata

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.