Päivitetty 21.12.2012

OSCAR


OSCAR

* n.5 kk

* uros

* Romaniassa.

 

 

 

 

Sisko ja sen veli-Olive ja Oscar-löytyivät Bukarestin läheltä pellolta hylättyinä. Andan tytär Alina noukki pennut kyytinsä ja ne pääsivät onnekkaasti Andan hoiviin ja nyt niillä on mahdollisuudet vielä parempaan-omiin koteihin Suomessa.

Olive ja Oscar eivät vaikuta olevan millänsäkään elämänsä rankasta alkutaipaleesta, tai sitten ne vain ottavat ilon irti elämästä nyt, kun olo on turvallisempi ja ruokakin ainakin säännöllisempää kuin ennen. Molemmat pennut ovat leikkisä, aktiivisia, iloisia, sosiaalisia ja uteliaita pikkuisia, jotka vipeltävät sujuvasti menemään isompien koirien joukossa. Ne tulevatkin mainiosti toimeen muiden koirien sekä myös kissojen kanssa.

Anda ei ole kuullut Oliven ja Oscarin haukkuvan tarhaoloissa juuri lainkaan, joten sen puolesta niiden kodit voisivat sijaita kerrostaloissakin. Myös lapsiperheet sopivat näille kahdelle, sillä reippaalla luonteella ne sopeutuisivat varmasti myös lapsiperheen vilskeeseen nopeasti.

Olive ja Oscar ovat tällä hetkellä, noin viiden kuukauden iässä, noin 5 kiloa painavia, eli aikuisinakin ne jäävät pienikokoisiksi, maksimissaan 10-12 kiloisiksi, noin 35-40 cm korkuisiksi.

Olive ja Oscar etsivät rakastavia, sitoutuneita koteja, joissa ollaan valmiita opettaamaan pikkuisille kaikki arkielämässä tarpeellinen tieto ja taito kärsivällisesti ja rajoja ja rakkautta tarjoten.

Yhteydenotot Sallalle

Päivitetty 16.10.2012

Tapasimme Oscarin lokakuun lopussa Romanian matkallamme ja Oscar on kyllä varsin suloinen ja rakastettava pieni peikonpoikanen. Oscar on reipas, aktiivinen ja terveellä tavalla utelias pentu, mutta ei mikään mahdoton riekkuja, päinvastoin ihan uudet ihmiset ja vieras tilanne hieman jännittivätkin sitä. Oscar kuikuili meitä hetken käsittämättömän suloisilla nappisilmillään ja todettuaan meidät vaarattomiksi ja tuliaisnamimme herkullisiksi, pääsimme Oscarin suosioon ja saimme syliimme pikkuisen pojan täynnä hellyyttä.

Oscar elää isossa laumassa monen muun koiran kanssa ja se pärjää siellä hienosti.

Kuvia päivitetty.

Päivitetty 2.11.2012

Tarhalla tapahtui traaginen onnettomuus, kun Oscar karkasi häkistään ja päätyi toisten koirien kiistan kohteeksi stressin ja äkillisen tilanteen aiheuttamassa konfliktissa. Koirien välisessä tappelussa Oscar sai pahoja vammoja ja sitä ei voitu enää pelastaa.

Oscarista tuli koiraenkeli.

Päivitetty 18.12.2012

Kuvat aukeavat isommiksi klikkaamalla.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.