Päivitetty 12.06.2013

Kodin saanut: PIPIE


 

PIPIE

* narttu

* n. 10kk

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

16.5.2013

Suloisuuden huipentuma, pieni lepakkokorvainen Pipie löytyi maaliskuussa vaeltelemasta Bukarestin kaduilla. Pipien löysi Asociatia A Doua Sansan eläinsuojelija Ioana Diaconu. Pipie pääsi kotihoitoon Ioanan ystävälle ja elelee siellä nyt pienen kissan kaverina.

Pipie on hyvin sosiaalinen ja suorastaan huomionkipeä pieni neiti. Pipie tulee toimeen kissojen ja koirien kanssa ja on reipas pikkukoira. Pipien kotihoitajan mukaan tyttö on ikäisekseen kypsänoloinen, eli ei mikään täysin vallaton pikkupentu. Pipie on kotihoidossa päässyt harjoittelemaan kotikoiran tapoja, mutta tulevan kodin on hyvä muistaa, että Pipie tulee kuitenkin tarvitsemaan paljon tukea ja palkitsevaa koulutusta uudessakin kodissaan.

Pipie etsii sitoutunutta kotia, jossa koiranhankintaa on harkittu tarkasti. Pipietä koirakseen harkitsevan tulee muistaa, että Pipie tarvitsee sitoutumista seuraavaksi 10-15 vuodeksi.

Pipie on nyt 6.5 kilon painoinen ja tuskin tulee kovin kummoisesti enää kasvamaan. Pipie tullaan luovuttamaan steriloituna, sirutettuna, rokotettuna ja loishäädettynä. Pipien matkassa tulee myös tytön oma EU-passi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoa koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen.

2.6.13

Pipie sai kodin Romaniasta.

Pipien kodinetsinnässä auttaa Anna-Aurora.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.