Päivitetty 02.06.2013

Kodin saanut: BROWNIE


BROWNIE

* n.2-4 vuotias

* uros

* kastroitu

* Romaniassa

 

 

 

21.3.2013

Brownie elää Romanialaisen eläinsuojelijan ja yhteistyökumppanimme Andan Murgun luona suuressa koiralaumassa. Pienikokoisena, nöyränä ja laumaan sopeutuvaisena poikana Brownie on oppinut tulemaan toimeen toisten koirien kanssa.

Brownien toinen silmä on sokea. Omalla suloisella tavallaan Brownien vanha silmävamma saa tämän pojan näyttämään hyvinkin liikuttavalta ja persoonalliselta. Silmä ei poikaa tai sen vauhtia vaivaa laisinkaan eikä  välttämättä myöskään aiheuta tulevaisuudessa mitään toimenpiteitä sen suhteen. Tulevan omistajan on kuitenkin hyvä seurailla sitä tulevaisuudessa.

Brownie on kotoisin Buzaun kylästä, joka sijaitsee 110 kilometrin päässä Bukarestista. Siellä on kunnallinen koiratarha, jossa olot ovat, kuten lähes kaikilla romanialaisilla kunnallisilla tarhoilla, hyvin askeettiset. Menneen talven aikana tilanne tarhalla kärjistyi lumen vuoksi niin pahaksi, ettei tarhalle päässyt välillä moneen päivään. Romanialaiset eläinsuojelijat kokosivat voimansa entisestään raskaan työnsä lisäksi ja pelastivat tarhalta 40-50 koiraa eri hoitopaikkoihin ja yksityisiin tarhoihin. Tällä tavalla Brownie löysi tiensä Andan luokse.

Brownie on luonteeltaan rauhallinen ja hieman ujo uusia ihmisiä kohtaan. Brownie tulee toimeen sekä koirien että kissojen kanssa. Andan luona poika on ollut varsin vähäpuheinen, joten sen tulevan kodin voidaan ajatella sijaitsevan myös kerrostalossa.

Brownie on kastroitu, sen säkäkorkeus on korkeintaan 40 cm ja painoa pojalle on kertynyt n.10 kg.

Brownie tarvitsee tulevalta perheeltään paljon huomiota ja rakkautta, jotta sen itseluottamus ihmisiä kohtaan vahvistuisi entisestään. Tämä poika etsii kotia jossa on koirakokemusta ennestään.

9.5.2013

Kesän lähestyessä pikkuinen Brownie poika odottelee edelleen kotia, joka tahtoisi hänet omakseen. Tämä lempeä, rauhallinen ja rakastettava koira sopii täydellisesti jokaiseen perheeseen, jolla on edes pientä koirakokemusta entuudestaan.

Muistathan tutustua sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa!

Yhteydenotot Katalle

2.6.2013

Brownie sai kodin Saksasta.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.