Päivitetty 15.12.2013

Kodin saanut: PUFFY


PUFFY

* arvioitu syntymäaika 08/13

* narttu

* Romaniassa.

 

 

 

 

 

10.11.2013

Puffyn tarina alkaa Romaniasta, pienen kylän kadulta lähellä koulua, jossa se kyyhötti 6-7 viikon ikäisenä toisen samanikäisen pennun kanssa likaisena, haisevana ja kirppuisena.

Pentujen elämän pelasti paikallinen lämminsydäminen eläinsuojelija Luiza Mandru, joka kantoi pennut kotiinsa, vei ne pesulle, ruokki ja antoi niille ensimmäiset ulko- ja sisäloishäädöt. Seuraavien viikkojen aikana Puffy sai ensimmäiset rokotukset ja valmistelu sen tulevaa, parempaa elämää kohti alkoi.

Luizan luona Puffy saa viipottaa vapaana turvallisessa ulkotarhassa päivät lukuisien muiden, yhtä lailla pelastettujen pentujen kanssa ja yöksi Puffy siirtyy sisälle taloon nukkumaan. Puffy saa siis opetella tärkeitä sosiaalisia taitoja niin toisten koirien (myös aikuisten koirien) kuin ihmistenkin kanssa. Myös kissoja Puffy tapaa päivittäin ja on oppinut nuuresta iästään huolimatta ettei kissoille kannata ryttyillä 😉

Puffy on nyt, 3 kuukauden ikäisenä, noin 5 kg painava ja aikuisena se tulee kasvamaan korkeintaan keskikokoiseksi, 15-20 kiloiseksi.Puffy on valmis matkustamaan Suomeen käytyään rokotusohjelman loppuun, joulukuun puolen välin jälkeen, reilun 4 kuukauden iässä.

Tapasimme Puffyn ja kaikki muut hurmaavat koirat Luizan luona lokakuun lopussa Romanian matkallamme ja Puffy oli kyllä varsin valloittava tapaus. Puffyn surullisten, huolestuneiden silmien ei kannata antaa hämätä, sillä Puffyssa piisaa kyllä elämäniloa, energiaa ja pentumaista riiviöainesta terveen, leikkisän ja hampaitaan kokeilevan pennun tavoin. Syliin Puffy osaa rauhoittua ja nauttia olostaan, mutte heti takaisin maan tasalle päästyään paini- ja jahtausleikit muiden pentujen kanssa jatkuvat.

Puffy on siis normaali, iloinen ja reipas pentu, joka etsii sitoutunutta, rakastavaa ja motivoitunutta kotia, jossa ymmärretään miten paljon pentua pitää kouluttaa, miten paljon kärsivällisyyttä, aikaa, liikuntaa, virikkeitä ja johdonmukaisuutta se vaatii ja kuinka pitkän ajan sitoutumisesta on kyse.

Ennen yhteydenottoa harkitse asiaa huolellisesti, pentua, tai mitään muutakaan koiraa ei tule ottaa hetken mielijohteesta.

Tutustuthan huolellisesti koiran omistajan oppaaseenadoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa! – See more at: https://kulkurit.fi/nutza/#sthash.d1yddu2j.dpuf
Tutustuthan huolellisesti myös koiran omistajan oppaaseenadoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa!
4.12.2013
Puffy on varattu Suomeen.
15.12.2013
Puffy saapui kotiin 14.12.2013
Puffyn varausta hoiti Salla.
Kuvat aukevat isommiksi klikkaamalla.
Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.