Päivitetty 24.12.2013

Kodin saanut: CAT BUDDY


CAT BUDDY

* n. 5-7 v

* uros (kastroitu)

* Tallinna, Viro.

Buddy on noin 5-7 vuotias. Buddy oli sen nykyisen hoitokodin iäkkään naapurin kissa, ja kun naapuri kuoli, lapset heittivät kissan Virossa tuttuun tapaan kadulle. Natalja otti kissan kotiinsa, se oli aika shokissa eikä syönyt pariin päivään. Mutta kaikki meni loppujen lopuksi hienosti ja nyt Buddy on kaunis ja iloinen kissa.

Paitsi ettei se pidä, että ympärillä on liikaa kissoja. Pari kolme vielä menee, mutta ei enempää tai se hermostuu. Ensin Natalja ajattelikin pitää Buddyn itse, mutta Buddy ei viihdy niin monen muun kissan kanssa samassa kodissa kuin Nataljalla on. Hän arvelee, että se lyhyt aika, minkä se oli kadulla, teki siitä hyvin herkän asioille. Kun Nataljan täytyy mennä pois kotoa, tai kun Buddy ei saa paljon huomiota, se tulee hyvin surulliseksi. Natalja ei ole sellaista käytöstä nähnyt vielä ennen kissalla, Buddy on siinä suhteessa kuin uskollinen koira. Se tykkää myös olla huomion keskipisteenä ja että saa istua sylissä. Kun Natalja oli sairas, se istui koko päivän vierellä. Ainoa huono puoli on, että jos Buddy ei tykkää jostakin se saattaa purra, luonnetta on. Sen vuoksi Buddy ei sovellu hyvin lapsiperheeseen.

Buddyllä on hieno puhtaanvalkea silkkinen karva. Se on jo testattu Fiv/Felv-negatiiviseksi ja sillä on EU-passi valmiina rabies-rokotuksineen. Sen lempiruokaa on raaka kala, jota se saa nyt aina aamiaiseksi. Hyvälaatuista kuivaruokaa on tarjolla koko ajan, Natalja toivoo kuitenkin, ettei Buddylle syötettäisi mitään kovin halpoja ruokia. Hiekkalaatikossa se on tottunut mikrohiekkaan.

Natalja ei loppujen lopuksi pystynyt luopumaan Buddysta ja se jäi asumaan Viron hoitopaikkaansa joulukuussa 2013.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.