Kodin saanut: CHERIE

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

24.10.2013

 

CHERIE

* n. 1-2v.

* narttu

* steriloidaan

* Romaniassa

 

 

 

29.10.2013
Hylätyt koirat ovat Romaniassa arkipäivää. Koiria otetaan hetken mielijohteesta ja kun niihin kyllästytään, ne jätetään oman onnensa nojaan. Näin alkaa myös Cherien tarina…
Eräänä päivänä yhteistyökumppanimme, eläinsuojelija Roxana Deissiman pihalle oli ilmestynyt uusi korvakorva kuin tyhjästä. Cherie onkin todennäköisesti nostettu aidan yli Roxanan pihalle ja jätetty oman onnensa nojaan.

Luonteeltaan Cherie on hyvin herkkä, rakastava ja rakastettava. Se rakastaa omia ihmisiään häikäilettömästi ja on huomionkipeä, ehkä jopa hieman läheisriippuvainen. Cherie haluaisikin kulkea ihmisien mukana kaikkialle, olla kokoajan sylissä ja mieluiten se nukkuisikin omistajan tyynyn päällä. Kaikessa lyhykäisyydessään Cherie on pieni prinsessa, ainakin omasta mielestään.

Cherie tulee toisien koirien kanssa juttuun ja on seurallinen, mutta isoja koiria se saattaa yrittää “peloitella” kauemmaksi – etenkin jos ne ovat turhan tuttavallisia.

Pienikokoinen Cherie painaa 5kg ja on 27cm korkea.

Cherie etsii loppuelämän kotiaan, jossa sille ollaan valmiita antamaan huomiota ja rakkautta, rajojakaan unohtamatta.
12.12.2013
Cherie on varattu

Varaajana toimi Nelli

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: