Päivitetty 11.12.2013

Kodin saanut: DENNIS


 DENNIS

* n. 7 v

* uros

* kastroitu

 

 

 

 

1.10.2013

Dennis on löytynyt Targovisten kadulta, jossa Mihaela käy ruokkimassa koiria. Yksi päivä Dennis päätti lähteä seuraamaan Mihaelaa ja Dennis seurasikin häntä kotiin asti. Siitä lähtien Dennis on asunut Mihaela Soaren luona. Romanian tilanteen takia Mihaelalla on tällä hetkellä paljon koiria kotonaan, joten Dennis sai jäädä pihalle asumaan. Siellä se on ainakin paremmassa turvassa kuin kadulla.

Dennis on varttuneempaan ikään ehtinyt herra koira, jolla on kuitenkin edessään vielä hyvin monta elinvuotta. Kaikista eniten Dennis kaipaa oman kodin lämpöä ja rakkautta siltä omalta ihmiseltään.

Dennis on fiksu, rauhallinen ja lempeä, juuri niinkuin jo hieman varttuneempaan ikään ehtineen koiran kuuluukin olla. Vaikka Dennis on todennäköisesti elänyt aina kadulla se on silti todella hyväluonteinen koira, joka tulee toimeen kaikkien ihmisten ja muiden koirienkin kanssa.

Kissoja Dennis ei ole tavannut mutta näin rauhallisen ja lempeän luonteen omaava koira todennäköisesti sopeutuisi myös kissatalouteen.

Dennis nauttisi varmasti ainoana koirana ja omistajan ainoana silmäteränä olemisesta mutta rauhallisen koirakaverinkin kanssa Dennis varmasti sopeutuisi elämään. Dennis ei ole äänekäs koira, joten kerrostalokin tälle herralle sopii asumismuodoksi.

Dennis etsii kotia, jossa arvostetaan jo hieman varttuneempaan ikään ehtinyttä herraa ja ymmärretään että vanhuus saattaa tuoda vaivoja mukanaan. Tällä hetkellä Dennis vaikuttaa kuitenkin täysin terveeltä ja ikäisekseen reippaalta koiralta. Enää Dennisiltä puuttuu se ikioma koti.

Dennis on 30 cm korkea ja painaa noin 10 kiloa.

Lisää kuvia tulossa piakkoin!

6.10.2013

Dennikselle lisätty uusia kuvia!

11.12.2013
Dennis on päässyt jo omaan kotiinsa Saksaan.
Kodin etsinnässä auttoi Saila.

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.