Päivitetty 27.10.2013

Kodin saanut: SAMMY


SAMMY

* 1,5 v

* uros

* kastroitu

* Romaniassa

 

 

 

 

16.10.2013 

Komea pieni Sammy kuuluu Petrosanin pikkaraisten joukkoon, jotka eläinsuojelija Viorica Kaprincezin on hakenut turvaan Petrosanin kuolemantarhalta. Sammy asustaa tällä hetkellä Alina Stanin yksityisellä tarhalla lähellä Bucharestia.

 

Sammy edustaa pikkukoira sakkia ja painaakin ainoastaan 4-5 kiloa. Korkeuttakaan sillä ei ole kuin kolmisenkymmentä senttiä.

 

Alinan tarhalle tullessaan Sammy oli hiukan vetäytyvä ja arasteli isompia koiria. Se pysytteli omissa oloissaan eikä ollut juurikaan kiinnostunut ihmisistä vaan mieluummin pysyi pois näiden tieltä. Liekö kunnallisen tarhan olosuhteet olivat sulkeneet tämän pienen pojan ja se katsoi parhaaksi pysytellä taka-alalla ja olla mahdollisimman huomaamaton niin mitään pahaa ei tapahtuisi. Pikkuhiljaa Sammystä alkoi kuitenkin kuoriutua myös innokkaampi ja reippaampi puoli. Siitä tuli iloisempi ja se rohkaistui huimaa vauhtia. Se alkoi myös tekemään leikkipyrähdyksiä muiden pienten koirien kanssa.

 

Suomalainen yhteistyökumppanimme kävi tarhalla tutustumassa koiriin lokakuun alkupuolella ja saimme tuoreimpia uutisia Sammystä. Pojasta on tullut todella reipas ja jopa huomionhakuinen ihmisiä kohtaan. Hänen kuvauksensa Sammystä oli seuraavanlainen: “Pikkarainen Sammy on kompaktin kokoinen, reipas, iloinen hännänhuiskuttaja. Pienten koirien puolella Sammy kipittää kuin kala vedessä. Se ei dominoi muita, mutta ei myöskään nöyristele muita koiria. Sammy kaipaa kovasti ihmisten läheisyyttä ja sylissä pääseekin hyvin päivystämään herrasmiespikkukoiran arvolle sopivasti korkeammalla paikalla. Laskettuani Sammyn takaisin aitaukseensa ja poistuessani pikkukoirien puolelta Sammy kiipeilee tarhan verkkoaitaa perässäni ja itkee sydäntäsärkevästi koska olisi toivonut tämän hellyyttä ja herkkuja tarjoavan hetken kestävän pidempään.”

 

Tulevalla kodilla tulisi ollakin luonteenlujuutta olla vahvistamatta liikaa Sammyn halua olla sylissä, jotta ei ilmentyisi eroahdistusta. Sammy sopisi hyvin ainoaksi koiraksi, mutta olisi varmasti myös mielissään jos tulevassa kodissa olisi samanluontoinen neitiseura odottamassa. Sammy tulee tarvitsemaan sopivassa suhteessa rajoja ja rakkautta. Sille tulee opettaa kaikki normaali kotikoiran tavat ihan alusta alkaen aina sisäsiisteydestä remmikävelyyn. Vastapalvelukseksi omistaja tulee saamaan iloisen, onnellisen ja estoitta rakastavan pienen koira pojan.

17.10.2013

Sammy saapuu Suomeen kotihoitoon 26.10.2013. Vielä toivottavampaa olisi tietysti jos pikku mies pääsisi tuolloin suoraan omaan loppuelämän kotiinsa.

21.10.2013

Sammyn hartain toive toteutui ja poika on varattu! Sammy matkaa siis Suomeen tullessaan suoraan omaan rakastavaan loppuelämän kotiinsa.

 

 

Tutustuthan sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa, ja muistathan ettet tarjoa koiralle kotia hetken mielijohteesta, vaan muistat että se voi viettää kanssasi mahdollisesti jopa seuraavat 15 vuotta.

 

Yhteydenotot Tanjalle.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.