Päivitetty 27.09.2015

Kodin saanut: GRU


 

GRU

* arvioitu syntymäaika 6/2013

* uros

* Romaniassa

 

 


5.9.2013

Onevet-klinikan Dr. Adina on löytänyt tämän pienen hurmurin kadulta ja ottanut sen suojaan klinikan hoitolaan. Nyt Gru on yksi onnekkaista loppuelämän kotia etsivistä.

Hieman riiviömäisen, joskin myös syötävän suloisen, ulkoisen olemuksen alta löytyy pieni koiranalku, joka ei jätä ketään kylmäksi – Gru on äärimmäisen valloittava persoona. Se on eloisa, tarkkailevainen ja energinen. Gru rakastaa leikkimistä, on rohkea ja reipas. Se ei turhia ujostele vieraitakaan ihmisiä.

Pinserimallinen Gru painaa tällä hetkellä 3,7kg, mutta se tulee kasvamaan noin 10kilon painoiseksi.

Gru etsii aktiivista ja sitoutunutta kotia, jossa sitä ollaan valmiita opastamaan ja ohjaamaan positiivisin keinoin kunnon koirakansalaisen tavoille.

Gru luovutetaan EU-passeineen asianmukaisesti sirutettuna, rokotettuna, loishääädettynä, tautitestattuna. Huomioithan, että edellytämme pennun kastroinnin tapahtuvan kohtuullisen ajan sisällä Suomeen saapumisesta. Yhdistys kuitenkin osallistuu kuluihin kuittia vastaan 25% osuudella.

2.10.2013
Gru on varattu!
26.10.2013
Gru saapui omaan kotiinsa Suomeen

27.9. 2015
Saimme mukavia kuulumisia Gru-hauvan kodilta parin vuoden jälkeen:

Hänestä ei sitten ikinä tullutkaan nimeltään Sulo vaan päätimmekin lopulta pitää koiralla alkuperäisen nimen eli Gru. Gruhan tuli meille noin 5kk vanhana, ja hän kyllä todella koetteli
meidän kaikkien hermoja. Gru on ollut villein koira, mitä on kohdallemme sattunut…Kaikesta koulutuksesta ja lukuisista keinoista huolimatta Gru tuhosi pentuaikana lähes kaikki huonekalumme ja oli kerrassaan vili tapaus muutenkin. Emme kuitenkaan missään vaiheessa
harkinneet Grusta luopumista vaan päätimme vain kestää ja odottaa, että tuo vaihe menisi ohi.

Nyt voin onneksi jo huokaista helpotuksesta ja kertoa, että kun ikää alkaa Grulla olla jo noin 2,5 vuotta on hän vihdoin lopettanut kaiken tuhoamisen, ja hänestä on kasvanut maailman
ihanin aikuisen koiran alku. Tuhoamista lukuunottamatta ja pahimman pentuajan ohi mentyä on Gru ollut varsin helppo koira, joka tulee kaikkien kanssa toimeen ja on äärimmäisen kiltti. Kaksi vanhenpaa narttukoiraamme ovat olleet mukana opettamassa hänelle hyviä koirakansalaisen tapoja. Gru on todella onnellinen saadessaan peuhata kotona muiden koirien kanssa ja eniten hän rakastaa koirapuistossa telmimistä.

Mukavaa syksyä ja kiitos teille kaikille hienosta työstä, jota teette:)”

Varaajana toimi Nelli

 

 

 

 

 

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.