Päivitetty 21.02.2014

Kodin saanut koira: TALI


TALI

* n.3kk (synt.10/2013)

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

3.1.2014

Romanialainen eläinsuojelija Roxana Deissima löysi pienen laihan ja nuhjuisen pennun parisen viikkoa sitten tienposkesta. Pentu oli nälkiintynyt ja kylmissään löytyessään mutta Roxanan mennessä sen luokse se tuli pieni häntä heiluen luokse kuin tajuten, että tämä ihminen oli tullut pelastamaan sen. Roxana nimesi tämän pienen pienen tytön Taliksi ja vei sen yksityiselle tarhalle suojaan. Mennessään katsomaan pentua parin päivän kuluttua Roxana kuitenkin huomasi, että pentu paleli tarhalla ja oli muutenkin surkean oloinen, niinpä Roxana päätti ottaa tämän pienen neidin yhdessä toisen pennun kanssa luokseen kotiinsa.

Tali asustaa siis tällä hetkellä Roxanan kotona odottamassa oman kodin löytymistä ja opettelemassa samalla arvokkaita kotikoiran oppeja. Tali piristyi välittömästi sisälle päästyään ja ruokakin on maistunut hyvin eikä Tali ole enää laiha raasu, vaan siitä on kuoriutunut leikkisä ja innokas sydäntenmurskaaja. Tyttö on uskomattoman suloinen ja kiltti, sekä todella sopeutuvainen.

Tali on pienikokoinen ainoastaan 3kg painava malliltaan hieman makkarakoiramainen tyttö. Aikuisena se tulee olemaan pieni tai pieni keskikokoinen ja painoa sille tuskin tulee paljon kymmentä kiloa enempää.

Luonteeltaan Tali on avoin, utelias ja leikkisä, juuri niin kuin tämän ikäisen pennun kuuluukin. Se rakastaa ihmisiä, muita koiria ja tulee mainiosti toimeen myös kissojen kanssa. Roxanalla ollessaan se on jo oppinut läjäpäin arvokkaita kotikoiran tapoja ja on osoittautunut nopeaksi oppijaksi. Tali touhuaa mielellään muiden koirien kanssa mutta osaa leikkiä myös itsekseen. Se on upea luonteinen ja uskomattoman suloinen pieni pentu, mutta pienestä koostaan ja syötävän suloisesta ulkomuodostaan huolimatta tulevan kodin tulee muistaa, että Tali tulee tarvitsemaan reipasta liikuntaa sekä minkä tahansa koiran tavoin huolellisen tapakasvatuksen.

Tali sopii monenlaiseen kotiin, tärkeintä tulevan kodin suhteen on, että se on pysyvä, sitoutunut ja valmis antamaan kaikkensa tälle pienelle neidille. Vastapainoksi Talilta tulee saamaan sen ehdottoman rakkauden ja monen monta iloista ja ikimuistoista hetkeä yhdessä.

7.1.2014

Tali on varattu omaan rakastavaan kotiin Suomeen.

21.2.2014

Tali saapui tänään oman kotiin.

 

 

Tali tullaan luovuttamaan uuteen kotiinsa sirutettuna, asianmukaiset rokotukset kunnossa, loishäädettynä ja uusi EU-passi valmiina.

Tutustuthan ennen yhteydenottoa huolellisesti sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen. Huomioithan että Tali voi viettää kanssasi mahdollisesti jopa seuraavat 15 vuotta.

Yhteydenotot Tanjalle.

Kuvat aukeavat klikkaamalla isommiksi.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.