Päivitetty 18.02.2013

Kodin saanut: TERRI


TERRI

* n.6 v

* kastroitu uros

* Romaniassa.

 

 

 

 

Terrin tarina tiedetään noin kuuden vuoden takaa, kun romanialainen eläinsuojelija Anda Murgu löysi sen hylättynä kadulta muutaman kuukauden ikäisenä. Ensimmäisen vuoden Terri asui Glinan tarhalla ja sitten se muutti Andan luokse Frumusaniin, pieneen kylään noin 20 km päähän Bukarestista. Siellä Terri asuu yhä, suuressa koiralaumassa ja nyt on vihdoin Terrin vuoro etsiä ihan ikiomaa kotia!

Ensimmäisenä Terrista täytyy kertoa sen iloisuus! Terri on todella hauska, huumorintajuinen, avoin, sosiaalinen ja ystävällinen koira. Se rakastaa ihmisiä suuresti, ihan vieraitakin ja tekee kaikkensa saadakseen huomioa, kuten oheinen videokin osoittaa 🙂 Terri onkin niin ihmisrakas, että sitä voisi ajatella lapsiperheeseenkin.

Toisten koirien kanssa Terri tulee hyvin toimeen, se on leikkisä eikä se haasta riitaa tullen näin toimeen isossakin laumassa. Terri ei myöskään ole kova haukkumaan. Haasteena Terrin kohdalla on se, ettei se osaa (kuten toki rescuekoirat useinkaan) kävellä hihnassa, vaan se “jäätyy” ja jää paikalleen jumittamaan kun pantaan kiinnitetään hihna. Tulevalla kodilla olisi siis hyvä olla hieman pihaa (rivi- tai omakotitalo), jossa hihnassa kävelyä voisi ihan rauhassa opetella. Terrissä on miellyttämishalua, joten uskoisin että hihnaan opettelu kyllä luonnistuu kehuilla ja nameilla palkitsemalla, kunhan se vain saa aikaa opetella uutta asiaa.

Terri kaipaa aktiivista kotia, jossa se pääsee leikkimään, juoksemaan ja pitkille lenkeille (heti sen hihnakäytöksen opettelun jälkeen), pelkästään sohvaperunaksi Terrista ei ole.

Terri on noin 50 cm korkea ja se painaa 17-18 kiloa.

Ohessa video Terrista lokakuun lopun matkaltamme Romaniaan:

http://www.youtube.com/watch?v=Hd0C2Cv2SQI

Yhteydenotot Sallalle.

Päivitetty 7.11.2012

Terri on varattu Englantiin paikallisen eläinsuojeluyhdistyksen kautta.

Päivitetty 28.1.2013

Terri sai kodin Englannista helmikuussa 2013.

Päivitetty 18.2.2013

Kuvat aukeavat isommiksi klikkaamalla.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.