Kodin saanut: LADY SNOOPY

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

LADY SNOOPY

* 1,5-vuotias

* steriloitu narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

Snoopy on pikkuinen, noin puolitoistavuotias narttu, joka painaa 6-7 kg. Se on sosiaalinen tyttö, joka tykkää ihmisistä, ja tulee toimeen muiden koirien, niin urosten kuin narttujenkin, kanssa. Snoopy on steriloitu. Se asustaa tällä hetkellä OneVet-klinikan ”lastentarhassa” yhdessä noin kymmenen muun koiran kanssa. Neiti on siis turvassa, mutta sen olisi hyvä päästä jo omaan kotiin, pois hoitolan hektisyydestä ja hälinästä.

Snoopy on ujo ja hienoisen arka, joten uudella kodilla tulee olla kokemusta tämäntyyppisen koiran sopeuttamisesta arkielämään. Olisi myös hyvä, jos tulevassa kodissa olisi vanhempi, rauhallinen koira, jonka kanssa tyttö voisi turvallisesti harjoitella perusrutiineja. Uuden kodin on lisäksi oltava valmis opettamaan Snoobylle kärsivällisesti kotikoiran tapoja, kuten sisäsiisteyttä ja hihnakäytöstä, mikäli ne eivät ole vielä hallinnassa. Hyvin tärkeää on lisäksi muistaa ettei mitään eläintä saa ottaa hetken mielijohteesta.

Ennen yhteydenottoa tutustuthan sivuillamme koiran omistajan oppaaseen ja luovutussopimukseen.

Yhteydenotot Taijalle.

Lady Snoopy on varattu.

Päivitetty 9.1.2013

Lady Snoopy on saanut oman kodin Suomesta.

Päivitetty 3.2.2013

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: