Päivitetty 03.02.2014

Kodin saanut: BELLIS nyk. Belle


BELLIS

* 2-3 v.

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa.

 

 

 

 

7.4.2013

Helmikuun alussa oli Glinan tarhalle yön pimeinä tunteina tuotu ja hylätty pieni koiraperhe, emo Bellis kuuden pentunsa kanssa, pentujen ollessa muutaman päivän ikäisiä.

Perhe pääsi asuttamaan Glinan tarhan maalla olevaa pikku mökkikoppia ja ne pääsivät näin ainakin suojaan kylmältä. Asociatia A Doua Sansan vapaaehtoiset työntekijät alkoivat hoitaa perhettä, emosta näki ettei sitä ollut taidettu juuri hoitaa ennenkään pentuja päätellen sen heikosta yleiskunnosta, stressin ja alkeellisen kehnon ruokavalion aiheuttamista iho-oireista ja ujoudesta ihmisiä kohtaan. Pentujen saaminen oli ollut sitten varmaan se viimeinen pisara ja Bellis sai lähteä.

Bellis antoi alusta asti  vieraidenkin ihmisten käsitellä pentujaan seuraten sivusta vain hieman huolestuneena, kuten tunnollisen äidin kuuluukin. Bellis hoiti pentunsa äärettömän rauhallisesti, lempästi ja kärsivällisesti.

Belliksen pennut ovat matkanneet omiin koteihinsa Suomeen jo hyvän aikaa sitten mutta Bellis itse odottaa edelleen omaa kotiaan.

 

Kulkurien aktiivit ovat tavanneet Belliksen lukuisia kertoja Romanian matkoillaan ja tässä matkalaisten kertomaa Belliksestä. Belliksen tavattua täytyy sanoa, että olimme kaikki myytyjä ensi hetkestä lähtien Belliksen hurmaavan, ujohkon persoonan edessä. Bellis on hyvin kiltti, lempeä ja rauhallinen koira. Vieraita ihmisiä se ensin katselee vähän aikaa matkan päästä ja pian se tulee uteliaan varovaisesti haistamaan ja liikuskelemaan ihmisten kannoilla huomaamattomasti huomiota odottaen. Bellis on luonteeltaan rauhallinen ja hieman ujo tyttö joka kaipaisikin jo oman kodin rauhaan pois tarhan hulinasta. Bellis on kuuliainen ja melko huomaamaton koira. Sei ei pidä turhaa meteliä itsestään, eikä sen ole kuultu kertaakaan haukkuvan eli tuleva koti voisi olla myös kerrostalossa.

Luonteensa puolesta Bellis voisi asua lapsiperheessäkin, mutta toivomme Belliksen ensisijaisesti löytävän kodin jossa ei olisi ainakaan ihan pieniä lapsia, sillä uskoisimme Belliksen arvostavan hieman rauhallisempaa menoa tulevassa elämässään, vaikka siitä varmasti kuntoutuessaan saakin oivallisen kaverin pitkillekin kävelylenkeille ja kaikkeen yhteiseen touhuamiseen perheensä parissa 🙂

Bellikselle sopisi koti jossa olisi sopivasti liikuntaa ja aktiviteetteja mutta myös rauhaa ja yhdessä perheen kanssa rentoutumista. Belliksellä on tulevalle kodilleen paljon annettavaa ja tytöstä saa varmasti uskollisen ystävän rinnalleen ja miellyttävän lenkkikaverin yhteisille taipaleille. Olisiko sinulla rakastava ja huolehtiva koti antaa tälle kauniille kultakimpaleelle?

Bellis on keskikoinen koira, säkäkorkeutta sillä on noin 45 cm ja painoa n.15 kiloa.

 

30.10.2013

Belliksen viimeisimmät kuulumiset ovat erittäin tervetulleita. Bellistä pitkään vaivanneet iho ongelmat on nyt saatu kuriin intensiivihoidolla ja neidille on kasvanut karva takaisin entistä ehompana. Myös Belliksen olemus on iloisempi ja onnellisempi nyt kun ihon jatkuva kutina on poissa. Enää puuttuu se oma koti jonka tämä upea luontoinen ihastuttava neiti ansaitsee.

29.11.2013

Belliksen toiveet on kuultu ja neiti on varattu omaan rakastavaan kotiin Suomeen.

 

3.2.2014

Bellis saapui vihdoin pitkän odotuksen jälkeen 1.2.14 omien ihmistensä luokse ja pääsi aloittamaan uuden elämän rakastettuna kotikoirana.

 

 

 

Kodin etsinnässä auttoi Tanja.

Kuvat aukevat klikkaamalla isommiksi.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.