Päivitetty 27.10.2013

Kodin saanut : VIKY (nyk. Kerttu)


VIKY

* n. 5.5-6 kk

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa.

 

 

 

Kaunis ja leikkisä Viky-neito hylättiin syyskuisena yönä eläinsuojelija Alina Murgun kodin läheisyyteen. Viky pääsi turvaan Alinan äidin yhteistyökumppanimme Anda Murgun yksityiselle koiratarhalle. Olot tarhalla on alkeelliset ja talven tultua Romaniaan myös ankarat.

Viky on vauhdikas tyttöpentu, joka tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Viky hyväksyy myös kissat. Vikyn lempipuuhaa on leikkiminen, oli se sitten ihmisten tai toisten koirien kanssa. Innostuessaan Viky saattaa haukkua ja ei siksi sovellu kerrostaloasuntoon.

Viky etsii omaa kotia, jossa saa elää rakastettuna perheenjäsenenä. Koiranpennun ottamista tulee harkita tarkoin, koska antamalla kodin tälle neidolle sitoutuu n. 10-15 vuodeksi eteenpäin. Viky kaipaa palkitsevaa koulutusta ja hellää opastusta kotikoiran tavoille. Vikyllä riittää vauhtia ja intoa ja etsiikin siksi perhettä, jossa osataan huomioida aktiivisen koiran tarpeet esim. harrastuksen parissa tai muuten koiraa aktioviden.

Viky on n 6kk, 40cm korkea tyttö, joka tulee tästä vielä varmasti hiukan kasvamaan. Viky tullaan luovuttamaan sirutettuna, rokotettuna ja loishäädettynä.

Päivitetty 13.12.12

Viky on varattu.

Päivitetty 7.1.13

Yhteydenotot Anna-Auroralle

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.